Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odolné boty

Od: milis® odpovědí: 6 změna:

Kdopak poradí, které boty vydrží 9 letému klukovi déle než 5 měsíců. Columbia - odlepená podrážka po 5 měsích, Adidas - odlepená špice po 5 měsících. No a "slavné" boty Keen - odlepená špice u obou bot a prasklý pásek držící šněrování po měsíci.Reklamace sice pokaždé uznána, ale už nás to neba. Asi najedu na styl koupit levné, nereklamovat a zahodit.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Odolné boty je třeba hledat v kategorii trekové nikoliv běžecké, vycházkové a podobně. Nemohu hodnotit jeho styl nošení bot ale já mám jedny boty na všechno a na všechny roční období a vůbec se o ně nestarám. Měním je co necelé dva roky ne kvůli poškození ale kvůli ochozené podrážce že už mají horší vzorek.
Teď mám Merrel sportisimo.cz/...
Předtím jsem měl Jack Wolfskin sportisimo.cz/...
Samozřejmě otázkou je co cena a hlavně co vzhled pro mladého a že nejsou takový in, módní a tak dále známe to
doplněno 17.07.25 19:29: A samozřejmě vše co je v kategorii dětské tak počítají že ty boty vydrž plus mínus půl roku a pak vyroste noha takze nemají důvod dělat kvalitní aby vydržely dlouho

mm
hodnocení

0x

Tak tyhle Keeny keenfootwear.cz/... vydrží opravdu všechno, za to ručím (a nejen já, v zákaznických žebříčcích bot se už léta celosvětově drží v top 100). Ale pro devítiletého kluka ještě nejsou, ani velikostí, ani stylem.

Vydržte, za chvíli začne potomek znovu růst, takže nové boty co půl roku se stanou nutností.

A potom už synátor začne do výběru mluvit sám. A když si zvolí líbivý aušus, budete mít alespoň příležitost k výchovnému " Vidíš, já ti to říkala."

hodnocení

0x

Kvalitní boty nemusí být drahé. Doporučuji tyhle barefoot BOSKY junior od značky Bennon bennon.cz/... Jsou zdravé pro dětská chodidla a prakticky nezničitelné. S partnerem si už jiné nekupujeme. Pro syna vás vyjdou na pěkných 850 Kč.

re4zon
Neverim tomu, ze v tehle cene neco vydrzi. Uz dlouho hledam kvalitni druhe k mym primarnim a nic pod 2000 podle lidi z barefoot komunity neexistuje, z toho co jsem si osahal bych jim dal za pravdu. Schvalne je koupim a dam za rok vedet.

Dejte vědět. Je to český výrobce. Partner i já je nosíme denně. Jezdíme na kole a hodně chodíme po městě. Po roce je možná tak ošoupaná trochu podrážka, podle toho, jestli hodně šoupete nohama nebo ne. Nikdy se jiným způsobem nerozbily. Žádný žralok, žádné protrhnutí, ani nic jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]