Nejste přihlášen/a.
Máme elektrické otevírání brány značky Nice (Francouzká), instalované v roce 2011.
Po bouřce je na ní porucha, pravděpodobně odešla řídící jednotka.
Montážní technik co ji instaloval, kvůli nemoci zkončil. A mám problém najít nějakou další firmu ve Zlíně, která dělá tuhle značku.
Už jsem i oslovil české zastoupení firmy, aby mi dali kontakt na nějakého servisáka poblíž, ale jen čekám na odpověď.
.
Když jsem hledal na googlu místní firmu servisující značku Nice tak jsem nic nenašel, jen firmy na jiné značky.
Proto se chci zeptat jestli tato značka je vůbec v Česku rozšířená? Nebo jestli má pověst jako - této značce se raději vyhnout?
Děkuji
Vcelku bezna a rozsirena znacka branovych a vratovych pohonu.
Jinak na diagnostiku a vymenu RJ brany (obvzlast mrtve po bource) staci jakykoliv elektriky znaly kutil, ktery bude mit od daneho typu navod, nebo nekdo, kdo dela brany jine znacky (a bude mit navod). V principu jsou vsechny stejne.
Jo a jinak to nejsou Francouzi, ale Italove a dohoda primo s vyrobcem je dost problematicka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.