V záchodokoupelně máme pro doběh programovatelnou verzi časovače. Trimrem nastavený čas (cca 10 minut) se násobí počtem stisku vypínače, celkem myslím max 6x. Upravil jsem dvojvypinac, jedna klapka ovládá klasicky světlo a pod druhou jsem dal pružinku pod šroubek, takže se vrací jako zvonkové tlačítko a každý si nacvaká, na kolik se zrovna cítí Na samostatném malém záchodě pak obyčejný nastavený asi na 5 minut, v kombinaci se 2 větráky to stačí.
Jasný! Tak to jsem dal skoro stejně, povedlo se mi "nakroutit" tím potenciometrem šest a půl minuty. Je to ventilátor VLC z OBI. Má takovou tu čelní krytku, aby nešla vidět mřížka. Ale když k němu dám ruku, necítím žádný proud ze stran. On asi nebude extra výkonný, ale fakt necítím nic, je to v pohodě? Když sundám tu krytku, tak mi to útržek hajzl papíru udrží, takže saje. Ale s krytkou nic necítím a ani ho ze strany neudrží.
Aspoň ty pavučiny vymete Taky mě už napadlo, že mít větrák až na střechu misto jen na půdu, bylo by snazší ho občas vypálit namísto profukování fukarem
kum3d
No, zatím tam není smítko, trubka je nová Zkusil jsem tam zapálit asi 15 vonných tyčinek najednou, no děsnej smrad Jako pomaloučku to k tomu větráku jde... Žádný průvan to není, ale to asi nemá být, je to ventilátor, ne proudový motor. Jen mě přišlo divné, že necítím na ruce ani vánek.
To se nezkouší svíčkou, ale například kapesníčkem. Pokud to neudrží ani kapesníček, pak ten odtah nestojí za nic. To že mi to pohne plamínkem svíčky je úplně k ničemu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.