Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko! Nastavuji časový doběh ventilátoru na WC. Na jak dlouho máte nastaveno vy? Mě třeba přijde deset minut strašně dlouho ![*nevi* *nevi*]()
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
bery®
1x
V záchodokoupelně máme pro doběh programovatelnou verzi časovače. Trimrem nastavený čas (cca 10 minut) se násobí počtem stisku vypínače, celkem myslím max 6x. Upravil jsem dvojvypinac, jedna klapka ovládá klasicky světlo a pod druhou jsem dal pružinku pod šroubek, takže se vrací jako zvonkové tlačítko a každý si nacvaká, na kolik se zrovna cítí
Na samostatném malém záchodě pak obyčejný nastavený asi na 5 minut, v kombinaci se 2 větráky to stačí.
kum3d
Jasný! Tak to jsem dal skoro stejně, povedlo se mi "nakroutit" tím potenciometrem šest a půl minuty.
Je to ventilátor VLC z OBI. Má takovou tu čelní krytku, aby nešla vidět mřížka. Ale když k němu dám ruku, necítím žádný proud ze stran. On asi nebude extra výkonný, ale fakt necítím nic, je to v pohodě?
Když sundám tu krytku, tak mi to útržek hajzl papíru udrží, takže saje. Ale s krytkou nic necítím a ani ho ze strany neudrží.
Je to ventilátor VLC z OBI. Má takovou tu čelní krytku, aby nešla vidět mřížka. Ale když k němu dám ruku, necítím žádný proud ze stran. On asi nebude extra výkonný, ale fakt necítím nic, je to v pohodě?
Když sundám tu krytku, tak mi to útržek hajzl papíru udrží, takže saje. Ale s krytkou nic necítím a ani ho ze strany neudrží.
Na tu svíčku opatrně! Vnitřek potrubí i ventilátor bývá pokrytý vrstvou prachu. Jak to chytne tak voláte hasiče.
bery®
Aspoň ty pavučiny vymete
Taky mě už napadlo, že mít větrák až na střechu misto jen na půdu, bylo by snazší ho občas vypálit namísto profukování fukarem ![:) :)]()
kum3d
No, zatím tam není smítko, trubka je nová
Zkusil jsem tam zapálit asi 15 vonných tyčinek najednou, no děsnej smrad
Jako pomaloučku to k tomu větráku jde... Žádný průvan to není, ale to asi nemá být, je to ventilátor, ne proudový motor. Jen mě přišlo divné, že necítím na ruce ani vánek.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]