Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hadičky Merabel - vyplatí se to?

Od: hadickymerabel odpovědí: 4 změna:
Už delší dobu přemýšlím, že bych u svých vodovodních baterií vyměnil klasické přívodní hadičky za nerezové hadičky. Našel jsem tyto od značky “Merabel” a říkal jsem si, zdali to stojí za to? Je opravdu nerezová lepší než klasická?
Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dal bych je tam. Je to jistota, ze nic nerupne a nevytopi Vas to.

km
hodnocení

0x

hadičky jsou nejslabší místo, proto se vyplatí na nich nešetřit a často je kontrolovat

re4zon
hodnocení

0x
Totez se da koupit vyrazne levneji. A ano, vyznam to ma.
V Hornbachu jsem několikrát kupoval 1/2 nerez vlnovce cca kolem stovky v závislosti na délce, tedy cenově srovnatelné s obyčejnými hadičkami, životnost zatím netuším, ale aspoň světlost a tím průtok je nesrovnatelně vyšší. Délky mají myslím 60,80 a 100cm. I delší se při těch cenách vyplatí napojit z více kusů:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]