Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik šroubů na trapézový plech?

Od: martinpeugeot® odpovědí: 2 změna:

dobrý den, prosím o radu : jedná se o stříšku na dřevo, podklad pod trapézový plech jsou desky 25 mm po célé ploše 7x2m, trepézový plech T18 1120x2000 mm

otázka : kolik mám dát šroubů na jednu tabuli plechu. Bude stačit šroub 25 mm? Protoze při delším šroubu by na spodní straně desek vyčnívaly konce šroubů (ty části vrtné) a zase když dám 25 mm šroub zda to nebude málo...aby to vítr neodnesl..

nebo je ještě jiný sroub s tesnením? díky za rady...:)

Kolik šroubů na trapézový plech?
Kolik šroubů na trapézový plech? #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

0x

asi bych dal do každé nebo do každé druhé vlny a v řadách po metru.

"když dám 25 mm šroub zda to nebude málo": to co projde prknem a trčí, tak to už imho nemá žádnou úlohu co se týče pevnosti

aio
hodnocení

0x

Asi tak. každou druhou vlnu šroub, Překryté desky "sešít" šroubem a jak sem to dělal já: spodní a horní řada každá vlna další po 80 cm každá druhá vlna - mám rošt z latí. Myslím si že by stačilo i každá čtvrtá vlna ale jistota je kulomet ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]