Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho vydrží jídlo v mrazáku při blackoutu

Od: petrm odpovědí: 3 změna:

Chci se zeptat na zkušenosti, jak dlouho vydrží jídlo v mrazáku při výpadku proudu, než se musí vyhodit. Mám kombinovanou ledničku Electrolux, mrazák 130 l plný zmrazených potravin. Při včerejším blackoutu jsem byl nemile překvapen, že teplota během 4 hodin stoupla z -18°C na -6°C při teplotě v kuchyní 27°C. Děkuji za praktické zkušenosti.

Poznámka : po celou dobu výpadku jsem mrazák neotevřel.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Takhle krátkodobě se nic neděje,dokud to nerozmrzne. Dlouho jsme měli ve starém dosluhujícím velkém mrazáku jen lehce pod nulou a nějak to stačilo. Třeba při odmrazovani mrazáku taky bývá vybraný obsah několik hodin venku, i když něčím přikrytý.
pavel

Přesně tak to jen tak nerozmrzne bohužel je léto tak to jde rychleji, ale dobře že to neotevíral.

vernon
hodnocení

3x
Podle množství jídla. Několik hodin až několik dní. Když se neotvírá.
Pultový mrazák plný zamražené zeleniny a masa, klidně týden...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]