Nejste přihlášen/a.
Syn mi koupil elektrický křovinořez jak na ocelový nůž, tak na strunovou hlavu. Nechal jsem louku hodně přerůst a tak jsem chtěl posekat křovinořezem s ocelovým nožem. Při montáži jsem zjistil, že ocelový nůž zapadne do osazení unašeče a měl by být přitlačen kotoučem, který má uprostřed vybrání. Když jsem však dotáhl matici na závěrečný kalíšek, tak jsem zjistil, že nůž se na osazení volně otáčí a ten přítlačný kotouček na něj nedoléhá. Když jsem s tím zkoušel sekat, tak se nůž dostával do vibrací a vydával nepříjemný zvuk. Nějakým způsobem se však roztáčel, i když se v klidu na osazení volně točil. Vyřešil jsem to tak, že jsem pod nůž do osazení vložil tenkou plechovou podložku, tím se nůž dostal výš a přítlačný kotouček už na něj dosáhl. Nemohu však pochopit, že to z výroby takto pustili. Nebo je to schválně kvůli bezpečnosti, aby když nůž na něco narazí, tak se zastavil?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.