Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevírání jednodušších zámků a fabkové vložky

Od: dony odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
chtěl bych se poradit jestli se dá naučit pomocí nějaké sady otevírání obyčejných fabkových vložek a visacích zámků pro svou potřebu?
Je spousta různých sad na otevírání, ale s kterýma to jde a podle čeho se to naučit?
Děkuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Použít klíč je moc jednoduchý?
Nebo si chceš cvičně otevřít jakékoliv dveře?

Píše,že len pre svoju potrebu,cudzím nebude otvárať. *smich*

jano123

Až sa "zdokonali", rozšíri svoj rajon záujmu...*smich2*

hodnocení

0x

How to Bump a Lock: The Beginners Guide

https://www.art-of-lockpicking.com/how-to-use-a-bump-key/

P.S.

Bumping je nejznámější rázová metoda pro otvírání cylindrických zámkových vložek. Některé jsou vůči bumpingu odolné.

bear
hodnocení

0x

Jsou i průhledné fabky z plexiskla, videa na youtube.

Na tohle nejsou přesné návody. To není pro lidi bez zájmu. Lidi se zájmem informace postupně umí hledat a nabalují a nabalují nové poznatky sami .

Podobně neexistuje škola zlodějů nebo jak se stát mafiánem snadno a rychle. :-D

halamus
hodnocení

0x

V 90. letech jsem pracoval s kolegou, který uměl otevžít tehdejší obyčejné FABky, žádné vybavení neměl, stačil mu klíč, který šel zasunout do vložky. Říkal nám, že se to naučil na vojně od Rusů, sloužil ve Zvoleně. Když zámek otvíral, chtěl po nás, ať stojíme zády k němu. Jednou jsem to nevydržel a podíval jsem se, lehce škubal klíčem vpravo vlevo a poklepával.
Používali jsme výjimečně, pokud zapůjčení klíče od místnosti, kde jsme měli pracovat, znamenalo velkou ztrátu času.

trtr

Zdravím, můj bývalý učitel chvíli před svou konečnou prací na ZŠ, působil v nějakém "dětském zařízení". "Čokoládoví" svěřenci jej naučili otevřít prakticky cokoliv, skoro čímkoliv (bez poškození) do cca 10 sekund. Jasně - na moderní vložky by to asi nebylo, ale jde o princip - kdo pochopí funkci a princip, tak pak umí skoro všechno.

sss
hodnocení

0x

To jsou, ale radit někomu pro vykrádání bytů je taky trestné.*vtip*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]