Nejste přihlášen/a.
Tady máte návod, jak čistit gr. dřez. Ale to co vidím na fotce, tak bych řekla, že jste tam vypálil povrch. Tedy to není špína k odstranění. Zkusit ocet?
Jak na čištění gr. dřezů = baumax.cz/...
------------------
Jak na opravu gr. dřezů = drez.cz/...
Od výrobce si můžete vyžádat potřebný odstín pryskyřice.
------------------
I odpad můžete čistit ekologicky, bez agresivní chemie. Základem je předcházet vzniku husté vody s kousky jídel a odpadu.
Někdo používá sítko na odtok, já jsem se naučila dávat do dřezu opravdu skoro čisté nádobí, bez zbytků jídel.
Mám po ruce gumovou stěrku a vše z talíře nebo hrnců setřu do novin, nebo slepicím. Pokud je na talíři vrstva tuku, tak použiji papírové utěrku.
Jednou jsem byla u rodičů svědkem po zabijačce ucpaného odpadu tukem a stačilo mi to na celý život, taková lapálie.
Takže doporučuji předcházet tomuto a z nádobí před mytím odstraňovat všechny velké nečistoty mimo dřez.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.