Zdar chlapi. Prosím pěkně poraďte, jak byste zasilikonovali větší spáru u futer? Něco jsem dneska zkusil, ale udělal jsem to moc vysoké podle mě. A nemám to hladké. Zítra to vyloupnu a zkusím znovu. Napadlo mě udělat to spárovačkou, ale ta by podle mě nezakryla tu okousanou dlažbu. Takže asi jedině silikon, ale jak to udělat nějak "hezky"? Díky moc!
použil bych spárovačku v barvě dlaždice a až pokud by to nevypadalo dobe, přetáhl bych to silikonem v barvě dlaždice
kum3d
No jak jsem to zprasil tím silikonem tak jsem si říkal, jestli by nebyla lepší spárovačka. Ale myslím, že nezakryje ty výkusy co tam jsou. Ale zkusím to. Jak říkáte, přetáhnout spárovačku asi můžu, když to nebude hezké.
Počkat. Tam patří sokl. Ten nemá jen ozdobnou funkci, ale právě i tuto praktickou, je totiž nad dlaždicí a velikost spáry mezi soklem dlaždicí si už určíte sám podle toho, jak vysoko ho od dlaždice nalepíte - dělají se podklady, koupíte je v každém hobbymarketu. To kolem futer - tam je problém, vysekat dlaždici a udělat znova, jinak na ten "výtvor" budete koukat celý život. Udělejte to raději pořádně teď, když to máte všechno vyndané a všude je bordel. Určitě jste to neobjednal na dlaždici přesně předpokládám. Pokud ano, doobjednejte, protože potřebujete dlaždice ještě na sokl.
Kdybych měl vyplňovat díry silikonem, potřeboval bych 4 tuby. Takto stačila jedna. To je podobné jako díry kolem trubek s vodou. Volně neutěsněné. Papírem vyplnit a přes to třeba trochu stěrky. Hned to vypadá lépe. Zasadrovat je blbost protože to je pak na rozsekáni.
svet-svitidel.cz/... Říznout špičku od kartuše ať dává více silikonu najednou, a dohladit tímto viz. Odkaz Dělá to pěkný rádius, je na výběr z několika velikostí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.