Nejste přihlášen/a.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
bery®
To mi připomíná pokusy o úklid domácnosti pomocí postupně 3 různých robotických vysavačů, z nichž naštěstí 2 aspoň byly zadarmo kvůli baterkam. Máme hodně nábytku, různé koberečky... Taky aby za tím člověk v kuse chodil a z něčeho to vymotaval, jinak to vždycky skončilo nekde ztroskotaný, třeba i takové radiátory topení ve "správné" výšce byly spolehlivá past, kde se to vždycky kouslo, o třásních na kraji koberců nemluvě, případně to zabloudilo do vedlejší místnosti.
Tak s tím problém nemám. Koupil jsem kdysi robovysavač z Lídlu a funguje sskvěle již několik let. Ale je pravda, že mám v kuchyni a obýváku jen plovoučku.
Ale ta sekačka je fakt pitomá. Já ji koupil od kamaráda za 3000kč. Kdysi byla takova akce. Co si nabereš za 5 minut je tvoje. A můj kamarad to vyhral.
Ja fakt nechapu co delam spatne. Pozemek rovny , kabel si myslím nazažen dle návidu. Ale nekdy jede bez problemu a jindy se zastavi. Ale nestalo se nikdy, ze by posekala vse a zajela domu. Vzdy musim alespon 3 x zahit azadat pin. No neskutecne me to se..
Ale ta sekačka je fakt pitomá. Já ji koupil od kamaráda za 3000kč. Kdysi byla takova akce. Co si nabereš za 5 minut je tvoje. A můj kamarad to vyhral.
Ja fakt nechapu co delam spatne. Pozemek rovny , kabel si myslím nazažen dle návidu. Ale nekdy jede bez problemu a jindy se zastavi. Ale nestalo se nikdy, ze by posekala vse a zajela domu. Vzdy musim alespon 3 x zahit azadat pin. No neskutecne me to se..
rototttt
No tak vyhodit a koupit poradny stroj. Ja mam od Husquarny, pravda draha, ale jezdi krasne, ma appku, da se spousta veci nastavit, spokojenost
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]