Dobrý den, dostal jsem robotickou sekačku Parkside PMRA 20-Li A1. Je to ta první sekačka , co se v Lidlu prodávala. Chili nemá WiFi, nemá žádnou aplikaci. ( teda doufám ) . Neví někdo náhodou, zda se na to otravné pípání vypnout. Předem děkuji za info.
Jeste jsem se na to nedival. Me ta sekacka sere celkove. Porad se nekde zastavuje. Na rovine, parkrat se otoci a konec . Pak seka hodi u vkuse. Uz jsem ten kabel predelal 100x a porad to same. Potad uvazuji jestli ji neprodat. Predstavoval jsem si, ze ji naprogramuji a nebudu se o nic starat. Tak za ni porad chodim a zadavam pin.
To mi připomíná pokusy o úklid domácnosti pomocí postupně 3 různých robotických vysavačů, z nichž naštěstí 2 aspoň byly zadarmo kvůli baterkam. Máme hodně nábytku, různé koberečky... Taky aby za tím člověk v kuse chodil a z něčeho to vymotaval, jinak to vždycky skončilo nekde ztroskotaný, třeba i takové radiátory topení ve "správné" výšce byly spolehlivá past, kde se to vždycky kouslo, o třásních na kraji koberců nemluvě, případně to zabloudilo do vedlejší místnosti.
Tak s tím problém nemám. Koupil jsem kdysi robovysavač z Lídlu a funguje sskvěle již několik let. Ale je pravda, že mám v kuchyni a obýváku jen plovoučku. Ale ta sekačka je fakt pitomá. Já ji koupil od kamaráda za 3000kč. Kdysi byla takova akce. Co si nabereš za 5 minut je tvoje. A můj kamarad to vyhral. Ja fakt nechapu co delam spatne. Pozemek rovny , kabel si myslím nazažen dle návidu. Ale nekdy jede bez problemu a jindy se zastavi. Ale nestalo se nikdy, ze by posekala vse a zajela domu. Vzdy musim alespon 3 x zahit azadat pin. No neskutecne me to se..
rototttt
No tak vyhodit a koupit poradny stroj. Ja mam od Husquarny, pravda draha, ale jezdi krasne, ma appku, da se spousta veci nastavit, spokojenost
Tak já ji koupil za 3000kc novou. Takze to bylo zadarmo. Mam malejmpozemek, takze nejakou sekacku za 30 a vice, nemá pro mne význam. Ale rozumím tomu, že i v sekacakach je trabant a mercedes
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.