Nejste přihlášen/a.
Vážení odborníci - stavaři, lze namíchat fasádní barvu s jinou barvou k možnosti docílení účelové barvy pro fasádu, v mém případě na balkónech? Jde o barvy výrobce Weber, když dle vzorníku se jednalo o barvu béžovou, když ve skutečnosti je barva doslova bílá...Lze proto namíchat jiný odstín? A že jsem se přímo dotazoval přes e-mail výrobce v Praze, který mi dosud nenapsal ani čárku...A že barvy jsou objednané u firmy Stavmatu, kde jsou skutečně vstřícná děvčata...Je pravda, že za doručení objednaného materiálu dle vzorníku neručí...
Díky za radu. Karel
Dobrý den, pokud jde o barvy stejného výrobce, stejné značky/názvů a stejného složení, kdy je jediný rozdíl v odstínech, tak ano. Zdravím!
P.S. Nestačilo by do původní barvy jen přidat tu správnou barevnou tónovací pastu?
Stačilo,ale musel by být stejného výrobce jako omítka a určená na podbarvení oné omítky. I když osobně si myslím (myslet ale znamená houby vědět) pokud by se použila jen tónovací barva , že by to také šlo.
To tazatel-navštívit míchací centrum a oni Vám za úplatu vašibarvu namíchají.
PS jde opravdu jen o barvu nebo "fasádní barvu" pastovitou omítku?!
Jen dodám, že jde skutečně o fasádní barvu Weber. Jinak díky za info ve věci možnosti využití barevné tónovací pasty, o čemž jsem nic nevěděl...Je otázkou, zda tyto věci budou mít ve Stavmatu... Ještě jednou moc děkuji!
Karel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.