Nejste přihlášen/a.
Došly mi pytlíky k tomu vysavači (typ 4212). Nové (čtyři kusy a filtry) stály 400Kč. V regálu byly vystavené pytlíky pro jiné značky, i druhovýroba, za výrazně nižší ceny, ale pytlíky pro můj vysavač jsem mezi nimi nenašel.
Nevíte někdo, jestli existují z druhovýroby i pytlíky pro vysavače Miele řady S4000? Ne že by mne ta ušetřená stovka vytrhla, ale potěšila by.
Zkuste hledat na eshopech originál za co nejlepší ceny.
Mohu doporučit z DM drogerie, pro S4000 asi tyto: dm.cz/...
Nemají to v prodejnách, jen online.
Skončil jsem u toho, že kupuju originál, XXL balení za co nejvýhodnější cenu. Miele je prostě Miele. Neoriginál je slabší a když ho včas nevyměníte, budete ho přecpávat, tak se může roztrhnout a to je pak hrůza a peklo. Nesmíte být takový vůl jako já.
Moje maminka pouzivala jeden pytlik - po naplneni ho vyprazdnila klestickama na okurky a jelo se na novo! Vydrzel ji neskutecne dlouho!
Vyčištěný sáček do vysavače vydrží neskutečně dlouho. Problém je, že ze sáčku při čištění odstraníš pouze hrubé nečistoty. Jemný prach zůstane ve stěnách sáčku a tedy filtrační schopnost vyčištěného sáčku bude dost malá (na rozdíl od nového sáčku). A ještě k tomu se ten jemný prach bude dostávat přes stěnu sáčku zpátky do vzduchu při vasávání a bude znečišťovat motor a další filtry (pokud tam ještě nějaké filtry jsou).
@colombo: mate pravdu, ale to mamince uz nevysvetlim. Uz je to taky dost let, kdy sacky moc k dostani nebyly anebo byly drahe.
Ale jako nouzove reseni, nez se sezene original, by se to dalo pouzit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.