Dobrý den, chci postavit sklad vedle truhlářské dílny. Konstrukce bude s trámů 10x10 . Zajímá mě jestli můžu stěny z vnější i vnitřní strany udělat z překližky o síle 2 cm . Mám této smrkové překližky opradu hodně a nemám pro ni využití . Natřel bych ji po montáži zeleným fungicidním přípravkem . Z venčí bych na ní pak přilepil montážní pěnou a pojistil plastovými tresči přes vrut . Vim že se běžně používá OSB deska ale nenapadá mě žádná negativní věc proč nepoužít tyhle překližky. Pletu se snad? Děkuji za případný postřeh ,radu...
Děkuji za rychlé odpovědi. Překližka bude samozřejmě v suchu ale napadlo mě jestli by nebylo lepší i natřít nějakou barvou nebo lazurou ( mám nějaké větší staré zásoby ) Do takového nátěru dřevokazný hmyz neproleze a možná je to lepší varianta než fungicidní přípravek . Talíře jsou možná zbytečné,vím že po zaschnutí polystyren určitě neodtrhnu ale co to udělá za 30-40 let? Beru to jakou takovou pojistku aspoň do rohů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.