Nejste přihlášen/a.
Používám psací stůl,co nám dělal otec a pod šuplíkama jsou krátké nohy a na druhé straně vysoké nohy připevněny k desce psacího stolu.Nohy se vylámaly a chtěla bys se pokusit si to nechat spravit,ale ty nohy bych si už připravila dopředu,ať ten opravář/stolař je může jen připevnit.Na stránkách jsou jen stejné délky.Poradí mi někdo?
pokud opravu bude dělat truhlář nechte celou opravu na něm a nebo se s ním před nákupem na tom co chcete koupit dohodněte
Právěže ne,píšu to,že to musím připravit já,on nemá čas a jsem ráda,že to mám přes nějaké lidi vůbec tak domluvené.
a čím potřebujete poradit? aby vám někdo zde dobře poradil, chtělo by to fotku těch stávajících nohou a systému jejich uchycení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.