Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou barvu na natření pozinkové střechy?

Od: mana* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, mám dotaz, kterou z těchto barev by jste mi doporučili na natření pozinkové střechy. Střecha nebyla ještě ničím natírána.

Fest B, Balakryl - střecha a nebo Superfest.

Všem děkuji za odpovědi M

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Tak já bych doporučil Eternal

jabraka*

Připojuji se k návrhu a ještě přidám jednu soutěž:

ceskykutil.cz/...

snad to u admina projde!

JABRAKA

mana*
hodnocení

Tak jsem si vyhledala tuto barvu a zjistila jsem, že je to na střechy z materiálu jako vláknocementu,betonových a neglazovaných pálených střešních tašek a dřevěných šindelů. NIkde jsem se nedočetla, že by to bylo na pozinkovou střechu.

pepane*

;)A co toto:

ETERNAL mat akrylátový je určen zejména k novým i udržovacím nátěrům pozinkovaného plechu i bez předchozí oxidace, oceli opatřené základním antikorozním nátěrem (ETERNAL antikor akrylátový, ETERNAL antikor special), hliníku a kovových podhledů. Rovněž lze barvu doporučit při povrchové úpravě ostatních střešních prvků, např. okapů, oplechování. Vytváří vysoce elastický silně přilnavý povlak s dlouhodobou životností na povětrnosti a zvýšenou odolností otěru. Je vhodný i pro průmyslové zpracování.
- barva osvědčená na plechové krytiny, zejména na pozinkované
(zinkové, titanzinkové) i bez předchozí oxidace
- vhodná rovněž pro nátěry hliníku,
oceli, měďi, pohledového betonu

více zde: naterynastrechy.cz/...

jabraka*

Taky jsem si na předchozím odkazu zasoutěžil,a získal jsem 25 % slevu na nákup nátěru ETERNAL u fy Austis.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]