Nejste přihlášen/a.
Chceme si poprvé pozvat firmu na mytí oken RD, ale nevíme, jak takové firmy řeší praní záclon a závěsů. O ty nam jde nejvíc, protože sundavání a věšení je pro nás největší problém.
Ja bych to resila tak, ze bych je nechala zaclony a zavesy sundat a mezitim bych je vyprala - pokud mozno na hodne kratky program, aby je stihli zase povesit.
A kdyby to nevyslo, musite si zaplatit nejakeho studenta nebo nekoho ze sousedstvi, kdo vam je povesi.
Nejlepsi by ale bylo, kdyby jste se zeptali primo te firmy. Oni to nedelaji poprve. Treba vam nabidnou nejake reseni.
Včera mi bylo nějak smutno A to já smutek nebo vztek řeším mytím oken. Mám v pračce program na praní záclon, předpírka, praní, ždímání 400 otáček. Peru v Žabce-lžíci na předpírku, lžíci na praní. Záclony poskládám a přidám k nim něco bavlněného, aby pračka nepěnila. Než firma uklidí začne s jakoukoliv prací, ať sundají záclony, když s úklidem skončí, záclony jsou vyprané a firma může pověsit. Prozatím to všechno můžu, sice s přestávkami, práce na celé dopoledne, ale stále to jde. Až nebudu moci . . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.