Dobrý den, Máte někdo tip na silnou vapku? Mám aktuálně Parkside s Lidla a jsem s ní nespokojený, protože keramickou dlažbu na terase myje asi na stejné úrovni jako manuální mop, tedy nejedná se o hloubkové čištění. Děkuji
Děkuji za tip. Mrknu na to. Máte ji? Pokud ano, na co (fasáda, auto etc.) ji používáte a jak funguje? Ta co mám já (Lidl), to je jako kdybych to stříkal hadicí
bear
Normální wapka. Co chcete slyšet. Napodobeniny na aku nebo Lidl jsou jen kropítka pro blbečky co uvěří reklamě.
Mám i rotační trysku a ta meje parádně dlažbu a obklad.
Strčit do toho proudu vody ruku, tak to dost bolí. Podle toho poznáš dobrou wapku.
Nejlepší wapky jsou s horkou vodou.
Mám K2 už 5 let a jediná vada kolínko s přípojkou, kde voda vymlela zevnitř durch trubičku. Nové kolínko cca 600kč a jede se dál. Je parádním pomocníkem. Zatěžuji ji profi.
Dekuji za tipy. Potřebuji to na následující: zámkovka, fasáda a keramická dlažba na terase.
re4zon
Jasne, ale typu je hromada a lisi se velikosti, cenou, zarukou (5-20 let), tlakem a prislusenstvim v baleni. Dokoupit jde cokoliv. Chce si to projit a posoudit co bude nejlip vyhovovat.
Tak najbežnejší je Karcher. No aj oni robia na hobby použitie a potom profesionálne. Ak chcete aby vám to dlho slúžilo a aj umývalo,tak profi a pozerajte koľko litrov dokáže vytlačiť za hodinu alebo minútu, nepozerajte len na tlak. Čím viac litrov vody je schopná vytlačiť,tým silnejšia na čistenie.
Karcher k5 s příslušenstvím za 10 tis jsem už 2x reklamoval. Sice to opravili zdarma ale reklamace zamítnuta. Prý je tam kurvitko v trubičkách a vypadává spoj nebo se zanáší... Dražší neznamená kvalitní.
re4zon
Presne tak, karcher bych nekoupil ani omylem. Vsechno z plastu vcetne strev, kurvitek nekolik. Ale kdyz napisu ava tak na me vsichni koukaji jak na cvoka, protoze to neznaji. Pritom to delaji lidi kteri z karcheru odesli prave protoze nechteli vyvijet smejd. Zaruka az 20 let s tim ze jednou za x let si clovek koupi servisni balicek a sam si to doma udrzuje mluvi za vse. Kvalita plastu uplne jinde, hadice totez. A ani to neni drahe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.