Nejste přihlášen/a.
Objevil jsem v jednom obchodě nesolené pražené arašídy s expirací konec roku 2024 - myslíte, že jim může něco být? Je mi jasné, že je to minimální trvanlivost a třeba vlašáky jsme doma skladovali roky, trvanlivost nikdo nikdy neřešil, byť pak byly některé žluklé a na vyhození... Nemáte někdo zkušenosti s "prošlými" arašídy? Děkuji za radu
Dobrý den, zkuste koupit zatím jen jedno balení a ochutnejte - pokud byly dobře skladovány, není porušen obal a prodávají se i se slevou, tak to bude dobrý obchod. Pokud jsou vystaveny mezi "novým" zbožím a za plnou cenu, tak na nesrovnalost upozorněte prodavačku (a chtějte slevu). Zdravím!
Mnohdy lidé kupují i špatné potraviny-pochutiny). Viz třeba v super a hyper již naložené maso na gril. Někdy toto může již být dodatečně naloženo aby se skryla závadnost tohoto masa! Jinak viděl jsem v Bille před víc jak deseti roky směs oříšku, ještě neprošlé,ale přesto v pytlíky byli nějací broučci a červici.
Takže ano můžou být ty arašídy OK ale tak nemusí -pokud jsou v průhledném pytlíku tak to zkontrolujte a uvidíte , pokud neprůhledný nekoupil bych. Tedy já bych je nekoupil tak jako tak. nemusím je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.