To by bolo lepšie overiť u výrobcu. Ale nepredpokladám, že to bude opraviteľné, pretože k tomu nemusí byť jednoduché zohnať ND. Max. tak utiahnuť upchávku hriadeľky, ak je to guľový ventil.
Vzhledem k tomu, že ho asi prodávají jen obchody typu Favi, Temu a spol, tak to velkou podporu mít nebude. Jedině rozdělat a doufat, že výrobce použil něco standardního. Ovšem při ceně kolem 200..300 Kč na Alegru (pokud je to tento), je to skoro jedno.
To je ale krásná věcička! Já bych navrhovala, vlastně jako vždycky, vyfotit, odmontovat co půjde a s tím bych zašla do železářství. Je možné, že mě to mo oblíbené rozmazlilo, protože vždycky poradili a pomohli. Vždycky. Akorát jednou mě poslali do OBI.
Mně to připadá jako neskutečný čínský kýč (do uváděné "starožitné" baterie to má hóóódně daleko ) na jedno použití a pochybuju, že do toho seženete náhraní díl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.