Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se u kohoutu vyměnit vršek?

Od: boban® odpovědí: 8 změna:
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ano, zrejme tam bude keramicka kartus. Po vysroubovani cerviku pod pakou bude pristupna kartus.

hodnocení

0x

To by bolo lepšie overiť u výrobcu. Ale nepredpokladám, že to bude opraviteľné, pretože k tomu nemusí byť jednoduché zohnať ND. Max. tak utiahnuť upchávku hriadeľky, ak je to guľový ventil.

hodnocení

0x
Vzhledem k tomu, že ho asi prodávají jen obchody typu Favi, Temu a spol, tak to velkou podporu mít nebude. Jedině rozdělat a doufat, že výrobce použil něco standardního. Ovšem při ceně kolem 200..300 Kč na Alegru (pokud je to tento), je to skoro jedno.

hodnocení

0x

To je ale krásná věcička! Já bych navrhovala, vlastně jako vždycky, vyfotit, odmontovat co půjde a s tím bych zašla do železářství. Je možné, že mě to mo oblíbené rozmazlilo, protože vždycky poradili a pomohli. Vždycky. Akorát jednou mě poslali do OBI.

hodnocení

Jestli se ti líbí tady můžeš koupit*palec*
allegro.cz/...

Pokud by to byla keramika,vychází na necelé 300 ( jestli bude pasovat) .neřešit,objednat 2 ( kolega to tak řeší u podobných věcí )

hodnocení

0x

Mně to připadá jako neskutečný čínský kýč (do uváděné "starožitné" baterie to má hóóódně daleko :-D) na jedno použití a pochybuju, že do toho seženete náhraní díl. *nevi*

hodnocení

Záleží čemu se to dává něčemu se to hodí k něčemu ne.
Popravdě řečeno Na můj vkus je to až moc zdobený.
Ale líbí se mi hlavně ten odstín

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]