Nejste přihlášen/a.
Vážení, obracím se na Vás s dotazem k postupu položení- natažení samolepícího pásu na okapnici na balkónu, která nemá správný sklon pro odtok "napršené" vody.- Vody, která se díky tomu dostane pod kachličky, když následně ničí podhled balkónu a rovněž tak sokl. Bohužel, při zimních měsích došlo k jeho prasknutí, když drží díky armatuře propojené sítí drátů. Dnes vím, že tyto mezery musím vyplnit "chemickou kotvou". Co je podstatné, že jsem zakoupil "Stavlep", který je rovněž od firmy Hasoft, když je tu jeden zásadní problém. Okapnici jsem ve styku s dlaždicemi podélně vyplnil tmelem. Následně mám zájem pro jistotu celou okapnici překrýt tím samolepícím pásem, který je o délce 5m. Nikdo mi ani u oprodejce nedokázal sdělit, zda musím či nemusím okapnici před položením samolepícího pásu přetřít Stavolepem. Na kyblíčku je odkaz na spojení s podkladem...A že nechci vyhazovat peníze jen pro neznalost postupu...Je prosím někdo,kdo má zkušenost s opravou protékajících balkónů? Budu velmi rád za každou podnětnou radu, když navác je v této době dost špatnéí počasíá, když není záruka delší doby bez deště... A že mi zde jde o zabezpečení dobrého zatuhnutí nataženého tmelu. Ze Zahrady Čech zdraví s poděkováním Karel
Umíte sem na poradnu přidat fotku balkonu, pomohlo by to s návrhy řešení. Nevíme jak je balkon velký, jestli je na paneláku, bytovce nebo starším domě. Pokud jsou "kachličky" z minulého století, dá se zapřemýšlet o celkové rekonstrukci, pravděpodobně je narušen beton a je pravděpodobně ho i potřeba opravit pořádně, aby k železné výztuze nezatékala voda. Je spousta řešení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.