Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena šamotové cihly

Od: el odpovědí: 7 změna:
Ahoj, mám doma paletu šamotových cihel, nebyly ale dobře uskladněné některé jsou pěkné jiné odrolené.
Za kolik se tohle vůbec prodává, viděl jsem že chce někdo na bazoši i 25 Kč za cihlu v podobném stavu.
Chci se toho zbavit, ale nemám představu o ceně, 25 mi přijde moc, za kolik to nabídnout, nebo to nemá cenu když byly uskladněné volně na venku.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ceny jsou tržní. Nasadí se cena, když to nikdo nekoupí, cena se třeba za týden sníží.

el
hodnocení

Známý má nějakého zájemce tak, zatím to nechci dávat nikde na bazoš apod. Mám nabídnout cenu,chci nabídnout férovou cenu ... Proto se ptám

Odpověděl jsem jasně. A férová cena je pro každého někde jinde.

km
hodnocení

0x
Ty velke nove jsem zrovna prodal za 45 kus.

asd1
hodnocení

0x

Tvoje cihly tvoje cena..

Na bazaru seženeš funglovky za 30 a jetý za 10 nebo i za odvoz. Dost záleží na vzdálenosti, odvoz někam dál to prodraží, tj. jestli je v okolí tak dá víc než když by to musel vozit zdaleka..

Osobně bych ti nedal víc než hezký za dvacku a horší za 10 až zdarma, a to ještě kdyby to bylo do 100 km..

Cena nemá se vzdáleností nic společného. Prodávajícímu může být jedno kde bydlíš. Buď to koupíš, nebo ne. Je to pak jen na tobě, jak moc to potřebuješ.

hodnocení

0x

Bereš to jako odpad nebo jako tržní produkt? Tomu pak odpovídá cena ...nebídka - poptávka, pokud jsou částečně nadrolené asi se brzo rozpadnou úplně..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]