Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu zavřít vysavač

Od: hankas® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den. Prosím nejde mi zavřít vysavač, Nikdy se mi to nestalo. Zkoušela jsem i bez sáčku. Myslím,že tam překáží ta malá oranžová packa,ale to bych jí musela kousek odříznout,aby tam nepřekážela. Máte lepší nápad? Děkuji.

Nemohu zavřít vysavač

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepeek
hodnocení

5x

Máme doma úplně ten stejnej vysavač. Ta oranžová packa tam je právě kvůli tomu aby vysavač bez pytlíku nešel zavřít. Zkontrolujte to černé těsnění jestli sedí jak má. Při dávání pytlíku dejte pozor u zadní strany kde je ta zelená mřížka, rád se tam pytlík šprajcuje s výstupkama na rámečku ve kterém pytlík je, nesedne si jak má a víko nejde zavřít.

hodnocení

4x

Tak jestli to zavíráte ve stavu, jaký je na fotce, tak to ligicky nepůjde. Chybí vám tam totiž fitr, lidově zvaný pytlík. V případě Elektroluxu tam bývá i plastový držák, do kterého se filtr zasune. Pokud tam vše dáte správně, vysavač jde zavřít. Ta páčka je totiž ochranou vysavače proti lamám, které to zavřou i bez fitrů a byli by schopni i vysávat. Proto bych ji, zejména ve Vašem případě, neodřezával

hodnocení

Zkoušela jsem to i s pytlíkem, vysavač je bez sáčku jen pro focení. Děkuji, zkusím znovu.

Důležité je použítí origo pytlíků, nebo aspoň repliky se stejným kartonovým čelem. My máme taky Electrolux a kupuji repliky. Ale třeba dcera s tím taky válčila, narvala tam pytlík obráceně, nevzdory tomu, že je tam velká špika, jak to tam nasunout *smich*

hodnocení

Už to máááám, bylo to tím pytlíkem :) Právě že to neni originál,tak to správně nesedělo,musela jsem kus ustříhnout a už to je. Moc děkuji :)

Rádo se stalo *palec2*

hodnocení

2x
Když to šlo dříve bez uříznutí páčky, mělo by to jít i teď. Nejde s ní nějak pohnout?
hodnocení

Ona drží na malém pérku,a hýbe se k jedné straně když se zavře víko a také ho přidržuje.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, lepší nápad? Podívat se do návodu k vysavači (a tam také na obrázky i funkci té oranžové záležitosti) a postupovat bez násilí. Zdravím!

doplněno 31.05.25 17:30:

hankas - hlavně si v klidu popřemýšlet, jak jste s tím vysavačem tři roky bez problémů manipulovala.

doplněno 31.05.25 17:39:

hankas - nemáte zač a gratuluji. Chtělo to řešit s klidem a podařilo se to. Hurá!

hodnocení

Mám ho 3 roky, vím jak se s tím zachází,ale nejde s tím nic jiného dělat, jen zkrátit tu páčku,podle mě. Děkuji.

hodnocení

No já už jsem to řešila od rána *smich* Já vím, kam mám chodit pro radu, kam se hrabe FB. :)

ben®

hankas - zase jste měla o zábavu postaráno .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]