Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava vymyvane dlazby

Od: jague odpovědí: 10 změna:
Ahoj, vypadávají mi kamínky z vymývane dlažby, poradí někdo kvalitní přípravek na opravu co vydrži?
Děkuju

Oprava vymyvane dlazby

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Novou dlazbu, absolutne se nevyplati se s tim patlat. To co je na obrazku vypada spis jak kaminky v hline nez vymyvana dlazba.
jague
hodnocení

Je vypadany jen kousíček, prcek to rozjezdil koloběžkou, kvůli tomu nebudu dělat komplet celou novou
re4zon
Podle fotky je ta dlazba uz v dost katastrofalnim stavu. Kaminky jsou z vyroby zalite v betonu do poloviny az dvou tretin. To co je videt je vrstva bordelu a na tom kaminky. Takze by to chtelo zacit tim, ze se vezme wapka, cela dlazba se dukladne umyje a uvidi se jak to vypada.
Pak to bude vypadat jako hladká betonová dlažba dokola obsypaná kamínkama :)
re4zon
Prave. Pak mozna pochopi, jaka blbost je tohle opravovat. Ale muze si klidne koupit epoxid, nalit ho na ten bordel co tam ma a za pul roku se ptat proc mu z toho padaji slepene hroudy kaminku *smich*
jague
hodnocení

Blbost je dělat kvůli malému kousíčku celou plochu kolem bazénu. Nejsou to dlaždice, tu bych vyměnil a neřešil to.
re4zon
Tak staci do dotazu napsat co to je. Kdyz tam napisete dlazba, predpokladam, ze je to dlazba. To ale nic nemeni na tom, ze je to potreba nejdriv ocistit a az pak resit cim to opravit. Na ten bordel co tam je se neda pouzit nic a az podle stavu podkladu se da zvolit reseni.

0rion
hodnocení

0x

Ta dlažba opravdu nevypadá zrovna OK, ty kamínky nemá co držet. Sehnal bych epoxidovou pryskyřici co se z ní vyrábějí kamenné koberce a natřel bych to. Použít by ale asi šel jakýkoli epoxid. Ale nejspíš to nebude úplně levné.

jague
hodnocení

Taky jsem koukal na epoxidovou pryskyřici, ale viděl jsem jen velké balení za 600,- na 25 kg koberce, já nemám ani půl kila:)

hodnocení

0x
Jestli to "drželo" tak, že to poškodila koloběžka, přilepil bych kamínky zpátky třeba cementem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]