Ahoj, máte někdo tip čím zatmelit plech u silikonové fasádní omítky.mel jsem tam silikon. Ale po 2 letech z toho zbyl jen prach (jižní strana) Napadá mě polyuretan nebo zkusit ještě jiný typ silikonu, ale jakou značku? Už si nevybavují co jsem tam dával předtím.
Re4zon Polyuretan s vláknem neznám, jen "obyčejný" karosářský, kterým rád lepim cokoli. Ale pro utěsnění něčeho, kde se da předpokládat pohyb třeba vlivem tepelné roztažnosti, bych se tmelu s vláknem vyhnul, aspoň laicky u něj předpokládám menší pružnost a tím pádem vyšší riziko odtržení od podkladu. Pevnost tmelu samotného je až až i bez vlákna. Naopak, pokud se polyuretany dělají v různých tvrdostech, volil bych ten nejměkčí a ne třeba typ pro lepení autoskel, který, aspoň mám ten pocit, je finálně tvrdší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.