Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem dva tyhle: KOMBICHRANIC OLI-16B-1N-030A , ale kolega elektrikář zmínil, že prý nejsou tak kvalitní jako jiné chrániče, resp. že už to flákaj i v Letohradu.
Tak by mě zajímaly zkušenosti lidu na kvalitu jističochráničů různých výrobců.
A další věc: můžu připojit pračku na bezšroubovou zásuvku Bals? Zásuvka bude instalována v zóně 3, bude chráněná proti stříkající vodě a za jističochráničem. Áno, mám odbornou kvalifikaci, jedná se mi jen o vaše zkušenosti s těmito výrobky
Zásuvka bude v této krabici pro montáž na stěnu:
Otvor si tam vyrobím sám, a v krabici bude ještě průchodka pro kabel připojení boileru.
O žádné objektivní studii nebo testech nevím, spíš asi záleží na osobních preferencích toho kterého uživatele. My považujeme za horší výrobky značky Noark a Bonega, evidentně jinde to mají jinak.
Já bych volil běžnou zapuštěnou zásuvku, chceš-li, třeba i ve vodotěsném provedení. Tvůj výběr je dobrý tak do stolařské dílny, vzbuzuje pochyby o tvém estetickém cítění a odbornosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.