Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klimatizace do paneláku

Od: dagmarka1972 odpovědí: 5 změna:

Jakou si mám pořídit klimatizaci do paneláku.Máte s ní někdo nějaké zkušenosti. Prosím poraďte. Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

1x

Kamarád si koupil mobilní klimatizaci za cca 10000 Kč a její výdech napasoval na odtah digestoře v kuchyni. A zdá se, že to již měsíc funguje dobře.

rob*

zrovna jsem to chtěl napsat že existují i mobilní klimatizace, ale problém je co s tím chobotem, páč když se to strčí do otevřenýho okna tak jde zase teplý vzduch dovnitř

ta digestoř se mi líbí *palec*

Klimatizace do paneláku
karelkarel

U mobilních klimatizací s chobotem si ta klimatizace vždy saje ten vzduchm který vyfukuje z prostoru, tedy zase přes netěsnosti bytu, hlavně zase přes okna. Jediným dokonalým řešením je splitová klimatizace třeba s chladícími částmi v každé místnosti, zapínané podle nastavení. Umístění venkovní jednotky na betonovou lodžii je bezproblémové. Nejlepší je splitová klimatizace s invertorovou jednotkou, ale to je hodně drahé. Myslím si, že na těch pár dní v roce(10-60) dobře poslouží i nejlevnější splitová jednotka.

jabraka*
hodnocení

0x

Obávám se,že klimatizace v paneláku neprojde.Musí to odsouhlasit většina obyvatel,jednak kvůli hluku(i když ty dražší jsou poměrně tiché)ale především to změní vnější vzhled fasády.Tam kde jsou lodžie by to problém neměl být.

JABRAKA

hodnocení

0x

Vzpomínáte si, fidonet psal asi 2x, kolik vody je pod tím výduchem? Kýbl, dva, denně? Hodně! *hi*Nechce se mi to v tom horku hledat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]