Nejste přihlášen/a.
Jakou si mám pořídit klimatizaci do paneláku.Máte s ní někdo nějaké zkušenosti. Prosím poraďte. Díky.
Kamarád si koupil mobilní klimatizaci za cca 10000 Kč a její výdech napasoval na odtah digestoře v kuchyni. A zdá se, že to již měsíc funguje dobře.
zrovna jsem to chtěl napsat že existují i mobilní klimatizace, ale problém je co s tím chobotem, páč když se to strčí do otevřenýho okna tak jde zase teplý vzduch dovnitř
ta digestoř se mi líbí
U mobilních klimatizací s chobotem si ta klimatizace vždy saje ten vzduchm který vyfukuje z prostoru, tedy zase přes netěsnosti bytu, hlavně zase přes okna. Jediným dokonalým řešením je splitová klimatizace třeba s chladícími částmi v každé místnosti, zapínané podle nastavení. Umístění venkovní jednotky na betonovou lodžii je bezproblémové. Nejlepší je splitová klimatizace s invertorovou jednotkou, ale to je hodně drahé. Myslím si, že na těch pár dní v roce(10-60) dobře poslouží i nejlevnější splitová jednotka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.