Nejste přihlášen/a.
Zdravím, v listopadu jsem se odstěhovala z bytu, kde jsem pár let bydlela. Vždy bylo vše v pohodě, vyúčtování mi majitelé posílali v dubnu/květnu a přeplatek mi byl vrácen vždy do konce května.
Ovšem tento rok, když už tam nebydlím, tak vyúčtování jsem zatím neobdržela a začínám se obávat, že majitelé se mi takto chtějí pomstít, že jsem z toho bytu odešla (byli docela naštvaní, že se stěhuji) a spoláhají na to, že já zapomenu na nějaké vyučtování a přeplatek si nechají.
Samozřejmě jsem jim už chtěla volat, ale řekla jsem si, že počkám do 1.6. a pak se jim ozvu, ikdyž jsme byli při předání bytu domluvení, že se mi ozvou oni, že mám počítat s vyúčtováním v dubnu/začátkem května, ale už se blíží konec května a vyúčtování nikde.
Úplně nejvíce se obávám, že to budu muset začít řešit soudní cestou, což se mi fakt nechce, protože z okolí vím, jak je to otravné, ale na tom bytě jsem vždy měla docela dost vysoké přeplatky, protože jsem platila vysoké zálohy na služby.
Má někdo zkušenost s tím, že mu majitel nechtěl vrátit přeplatek? Ať už odmítl vrátit přeplatek či nezvedal telefony atd.? Případně jak dlouho trvalo tento spor vyřešit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.