Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit hovězí kosti na vývar

Od: km odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, kde kupujete hovězí kosti na vývar? V řeznictví jsou drahé, v supermarketu také, a v globusu, kde prodávali velký pytel kostí se mi ještě nepodařilo natrefit, aby ho měli. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

2x

V tom Globusu se zeptejte kdy je mívají.Nejsou každý den a jsou většinou hned pryč.Pozor na *cert* s holema :) . Dali by život za pytlík kostí.Taky bych zas koupil,ale nemám náladu se tam strkat a bojovat.Ještě se hádat,že ten pytlík jsem chtěl/a já-je v něm o kost víc a jsou hezčí *bum* .Pak jedině to řeznictví.

km
hodnocení

asi jo, ten kdo přesně ví kdy a může být v ten čas na správném místě... to já nedávám.

hodnocení

2x

Máte prvdu, kosti na polívku jsou drahé všude. U řezníků stojí kolem 90ti kč. Kupuji jednu řídkou, nejraději morkovou k masu, ze kerého vařím polévku a pak maso použiju k omáčce. Ne příliš často. Mám pocit, že když uděláte játrové nočky a zavaříte je přímo do polévky, ta je pak chutnější než kilo kostí. *mnam*

km
hodnocení

ty kosti mi přijdou neúměrně drahé, právě proto dělám vývar rovnou z masa, protože ho udělat z kosti, kterou pak vyhodím se za tu cenu nevyplatí, třeba že by byl lepší

prostromek
hodnocení

2x

občas kupuji v globusu černý most a jenom kosti s morkem a k tomu kousek hovězího. cílím na kližku, kterou potom použiju na rajskou. kližku mám nejraději.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]