Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kde kupujete hovězí kosti na vývar? V řeznictví jsou drahé, v supermarketu také, a v globusu, kde prodávali velký pytel kostí se mi ještě nepodařilo natrefit, aby ho měli. Děkuji.
V tom Globusu se zeptejte kdy je mívají.Nejsou každý den a jsou většinou hned pryč.Pozor na s holema
. Dali by život za pytlík kostí.Taky bych zas koupil,ale nemám náladu se tam strkat a bojovat.Ještě se hádat,že ten pytlík jsem chtěl/a já-je v něm o kost víc a jsou hezčí
.Pak jedině to řeznictví.
Máte prvdu, kosti na polívku jsou drahé všude. U řezníků stojí kolem 90ti kč. Kupuji jednu řídkou, nejraději morkovou k masu, ze kerého vařím polévku a pak maso použiju k omáčce. Ne příliš často. Mám pocit, že když uděláte játrové nočky a zavaříte je přímo do polévky, ta je pak chutnější než kilo kostí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.