Nejste přihlášen/a.
termostat solus rt 520 mi píše LOSTLINK a nesepne kotel , co s tím dělat?
O jaký kotel se jedná? Je připojen pomocí svorek OPENTHERM (A/B)?
Termostat zobrazuje chyby pouze tehdy, když je připojen ke kotli pomocí svorek OPENTHERM (A/B). V takovém případě se řiďte návodem k obsluze kotle. Každý kotel může mít jiné chybové kódy.
Vypadá to, že termostat nemá spojení s kotlem... zkuste na chvíli vypnout kotel ze zásuvky 230V; předpokládám, že kotel je plynový
přijímač je napojen do kotle plynového immergas, manuální zapnutí jede , termostat je bezdrátový. Na přijímači nastavím zapnuto a dám automat, tak mi svítí pouze červená kontrolka a nerozsvítí se mi zelená jako při manuální zapnutí. Jako kdyby se spolu nepropojily, ale spárování by mělo být už z výroby
ano termostat je salus rt 520 rf a kotel a termostat je vše nové , ve středu nainstalované, baterky nové
zkoušela jsem znovu spárovat, ale je tam možnost - test, jinak nic, jede to 10minut
dávala jsem i zpět na tovární nastavení a nic, na displeji se ukáže vše jak má být, je tam i symbol plamíneku akorát nevím jestli se má zobrazit i obrázek signálu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.