Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dneska jsem objevila zvláštní závadu ledničky nebo nevím, zda je to závada, ale trošku mě to vyděsilo. Otevřela jsem jedničku a obvody vnitřku byli uplně vařící. Hlavně v části, kde končí nahoře lednice a dole kde začíná část mrazáku. Mrazák funguje a lednička mi příjde, že taky, tak mám trošku obavy, aby to nebyla předzvěst nějakého zkratu. Nerada bych vyhořela nebo tak něco. Sice jsou momentálně strašlivá vedra, ale lednička je umístěna v části bytu, kde je relativně ejchladněji. Ledničce jsou čtyři roky a je značky Indesit. Prosím vás o radu, co by to mohlo být. Mockrát děkuji a budu čekat na odpověd. Třebas i na mejlíka mainkata@seznam.cz.
Dobrý den, vy máte alespoň konkrétní problém. Já koupil ledničku CANDY a v návodu bylo upozorněnní, že "leddnička vydává při provozu různé zvuky, některí z nich jsou normální". A je to pravda, vydává různé zvuky i pazvuky, ale zatím stále funguje, tak asi jsou všechny normální. To s tou žárovkou bude asi pravděpodobné ale raději se také podívejte, zda ji nemáte moc blízko zdi, aby mohl chladič fungovat.
jj, to je zaklad, pod, za, nad lednici musi byt mezera aby dochazelo k chlazeni chladice.
pokud tzv. prehrivani lednicky trva muze to byt zarovka jak jiz bylo napsano navic v automatickem rezimu odmrazovani to bude vice patrne.
na nekterych ledicich byva camprdlik na posuvne policce ve dverich. Nekdy nekdo posune polici a vypinac nevypne (casta zavada)
jinak vysroubujte zarovku a otestujte.
Pánové, cituji : Otevřela jsem jedničku a obvody vnitřku byli uplně vařící. Hlavně v části, kde končí nahoře lednice a dole kde začíná část mrazáku. Mrazák funguje a lednička mi příjde, že taky. Deseti wattová žárovka tohle asi neudělá...
Zde se o zarovce hovorilo zduvodu nejcastejsiho problemu a nekdy (nic proti tazateli) muze dojit k nepersnemu vysvetleni problemu.
Pak to chce servis.
Jinak to by jsi se divil jak dokaze zarovka vytopit lednici. Jsou lednice kde se wattaz pohybuje od 15 -25W a klidne i dva kousky a v kombinaci se spatnym chlazenim chladice
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.