Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvláštní závada ledničky - hřeje

Od: mainkata* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, dneska jsem objevila zvláštní závadu ledničky nebo nevím, zda je to závada, ale trošku mě to vyděsilo. Otevřela jsem jedničku a obvody vnitřku byli uplně vařící. Hlavně v části, kde končí nahoře lednice a dole kde začíná část mrazáku. Mrazák funguje a lednička mi příjde, že taky, tak mám trošku obavy, aby to nebyla předzvěst nějakého zkratu. Nerada bych vyhořela nebo tak něco. Sice jsou momentálně strašlivá vedra, ale lednička je umístěna v části bytu, kde je relativně ejchladněji. Ledničce jsou čtyři roky a je značky Indesit. Prosím vás o radu, co by to mohlo být. Mockrát děkuji a budu čekat na odpověd. Třebas i na mejlíka mainkata@seznam.cz.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Zkontroluj funkci vypínacího kontaktu žárovky.Mě se stalo,že kontakt žárovku nevypnul a žárovka hřála do prostoru chladničky.

JABRAKA

jozef111*
hodnocení

0x

Dobrý den, vy máte alespoň konkrétní problém. Já koupil ledničku CANDY a v návodu bylo upozorněnní, že "leddnička vydává při provozu různé zvuky, některí z nich jsou normální". A je to pravda, vydává různé zvuky i pazvuky, ale zatím stále funguje, tak asi jsou všechny normální. To s tou žárovkou bude asi pravděpodobné ale raději se také podívejte, zda ji nemáte moc blízko zdi, aby mohl chladič fungovat.

standam*

jj, to je zaklad, pod, za, nad lednici musi byt mezera aby dochazelo k chlazeni chladice.

pokud tzv. prehrivani lednicky trva muze to byt zarovka jak jiz bylo napsano navic v automatickem rezimu odmrazovani to bude vice patrne.

na nekterych ledicich byva camprdlik na posuvne policce ve dverich. Nekdy nekdo posune polici a vypinac nevypne (casta zavada)

jinak vysroubujte zarovku a otestujte.

hodnocení

0x

Indesit, candy... to je teda kauf... *smich* *haha*

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Pánové, cituji : Otevřela jsem jedničku a obvody vnitřku byli uplně vařící. Hlavně v části, kde končí nahoře lednice a dole kde začíná část mrazáku. Mrazák funguje a lednička mi příjde, že taky. Deseti wattová žárovka tohle asi neudělá...

standam*

Zde se o zarovce hovorilo zduvodu nejcastejsiho problemu a nekdy (nic proti tazateli) muze dojit k nepersnemu vysvetleni problemu.

Pak to chce servis.

Jinak to by jsi se divil jak dokaze zarovka vytopit lednici. Jsou lednice kde se wattaz pohybuje od 15 -25W a klidne i dva kousky a v kombinaci se spatnym chlazenim chladice :)

hodnocení

0x

Nebyla chladnička právě v módu - odmrazování výparníku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]