Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Díra v rámu plastového okna

Od: michal99 odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, v rámu plastového okna máme vyvrtanou díru, kterou vedl kabel od internetové antény. Internet od tohoto poskytovatele budeme rušit, tak bych se chtěl zeptat, zda má někdo zkušenosti se zaděláváním vyvrtaných děr v rámu okna a čím by to bylo nejlepší zadělat. Napadl mě nějaký akrylátový tmel nebo Butyrub (medvědí hovno). Napadá prosím někoho něco lepšího? Předem děkuji za nápady.
Díra v rámu plastového okna

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x
Bílou plastovou záslepkou. Dělají se různé rozměry:
hornbach.cz/...
doplněno 21.05.25 14:21:

Nebo: White Conical Sna/...

Záslepku z obou stran. Podle mne nejlepší řešení. *palec*

0rion
hodnocení

2x

Já bych si z bílého plastu vysekl kolečko a přilepil pomocí oboustranně lepící pásky. Plast může být i transparentní z nějakého obalu, protože oboustranky jsou většinou bílé.

hodnocení

0x
Neutralni silikon Ravak bily. Tento silikon prilne i na plast, je vodeodolny a bily, nepujde tak videt, jako sede medvedi…..
Medvědí je i bílé:)
Ale já bych tam maznul polyuretan.

fachman
hodnocení

0x
Nejlepší by byl bílý sanitární silikon co je na sprcháče a vany. Tímhle zásahem je to v podstatě neopravitelné, všechno co se tam nacpe tak se vydrolí,shnije nebo rozpadne do 2-3 let. Pokud kauci nedostaneš tak tam natluč klidně dřevěný kolíček co je na skříně nebo jiný malý vhodný kousek dřeva, který k tomuto upravíš. Jinak ti kdo to instalovali tak jsou víš co? Hovada a imbecilové, normální člověk provrtá špaletu nebo zeď a nacpe tam sádru a není co řešit a je internet a není tam díra.
Polyuretan na rozdíl od silikonu nebo akrylu vydrží.
0rion

Zapěnit to PUR lepidlem či pěnou je také řešení, jenže PUR bývá žlutý, musel by to ještě přetřít.

Nemyslím pěnu nebo pěnici polyuretan, ale polyuretanové karosářské/klempířské lepidlo, lepí se tím plechy a autoskla a existuje i bílé. A udrží slepené i boty:)
Je to na podobný silikonu, ale odolnější a pretiratelny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]