Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kondenzační kotel

Od: jozin odpovědí: 6 změna:

dobrý den, budu měnit plynový závěsný kotel bez ohřevu vody a firmou mi byl nabídnutý pouze tento tip - Plynový kondenzační kotel IMMERGAS VICTRIX TERA V2 24

chci se zeptat jak jste s ním spokojeni nebo mi doporučte úplně něco jiného

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tak hlavně, aby to nebyl jediný servisák v širém kraji na tuto značku.
runner2

Presne tak, jedno z dulezitych kriterii pri vyberu znacky kotle je dostupnost servisu.

makk
hodnocení

0x

Poptal bych se, proč mi nenabízí i jiný. Na jednu stranu lze chápat, že chce dělat s tím, na co je zvyklý, na druhou aby tento typ nevnucoval jen proto, že prodejce dává největší provize.

hodnocení

0x

za mě super kotel já mám na baráku teda teru 28V2 montoval jsem si ji sám, ale tam je jediný rozdíl v tom že je tam průtokový ohřev. ještě by se dal nahradit victrix extra 24 plus a se servisem by jsem se nebál immergas má hodně rozšířenou servisní síť

jozin
18.05.25 18:22
hodnocení

děkuji

helenka
hodnocení

0x
Máme doma závěsný kondenzační kotel Protherm (konkrétně Panther - ten je ale i na ohřev vody). Jedná se o českého výrobce, takže součástky nemusí být takový problém sehnat. Poznali jsme určitě úsporu energií - měli jsme konečně přeplatek na plynu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]