Nejste přihlášen/a.
Taštičkové...(tedy pružinové) čím vice taštiček na m2, tím pro mně lepší...máme podobnou, starší typ
Výrobce stejný, výška naší je 24cm...
My kupovali po operaci kyčle...proto vyšší matrace, spokojenost, Má letní i zimní stranu. Měníme podle kvality a tím i opotřebení. Poslední výměna byla po asi 14 letech, ta předchozí matrace. Nynější má za sebou šest let, prozatím v pohodě.
Jednoznačně pružinovou, nověji "taštičkovou", každá pružina má svou "taštičku", tedy látkový obal... více:
Počet taštiček (pružinek) v taštičkové matraci se pohybuje od několika stovek do několika tisíc kusů, v závislosti na velikosti a kvalitě matrace. Vyšší počet taštiček obecně znamená vyšší komfort a lepší podporu těla.
Podrobnější informace:
Standardní taštičkové matrace:
Obvykle obsahují mezi 350 a 1000 pružinami.
Kvalitní taštičkové matrace: Mohou mít i přes 1000 pružin.
Velké taštičkové matrace (např. 90x200 cm): Můžete se setkat s počtem až 2000 pružin.
Taštičkové pružiny:
Každá pružina je obalena samostatným textilním obalem, což umožňuje lepší podporu těla a rozložení tlaku.
Hustota pružin: Někteří výrobci uvádějí počet taštiček na metr čtvereční, což je důležité pro srovnání různých matrací.
Výběr matrace: Věnujte pozornost nejen počtu taštiček, ale také jejich kvalitě a tuhosti, která by měla odpovídat vaší váze a spánkovým návykům.
když jsem chtěl reklamovat pěnovou matraci, měla být chyba v ročtu s dírou 5,5 cm - takže jaké matrace pak dávat na rošty, které mají více než 5 cm díru? ... asi žádné
dlouhodobě jsem kupoval pěnové s částí líné pěny - vyzkoušel jsem u tatíka taštičkovou matraci - příští koupím jedině tu a pěnovým se vyhnu
Klasická pěna (molitan), když jsem ležel v nemocnici a ptal se sestřiček co mají v postelích za matrace,
Tak odpověď zněla, molitan a potach, nějaká kuže či co.
Neskutečně dobře sem se tam vyspal.
Takže má odpověď - Pěna
Zdravím, to bych úplně netvrdil. nejlépe bude zajet osobně do tzv. zdravého spaní či jinak a něco osobně vyzkoušet, alespoň typy.
P.S.: Hodně taky dělá vyšší matrace, než byl originál. Lépe se vstává.Někdy se zase lepší tzv. duo-spíte-li dva, půjka tvrdší, druhá měkčí, nebo otáčecí duo pro případ že se čas bude tvrdost moc či málo + samotný rošt taky dělá dost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.