Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se nachází revizní šachta?

Od: revizniscahta odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

jak lze nalézt revizní šachtu pro potrubí u domu? Kde se nachází? Nikdy jsem ji nehledal a nejsem si jistý, jestli to, co jsem našel, je revizní šachta (je to taková díra u okapu a dole v té díře je otvor do KG trubky.

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

0x

U jakýho okapu? Jaký potrubí? Odpad nebo svod ze střechy?

Nečumíš náhodou na Gajgr?

Kde se nachází revizní šachta?

krtek6
hodnocení

0x

většinou bývá na svislém odpadním potrubí někde u paty domu... je to normálně kus se šrubovacím víčkem...za předpokladu, že jsou stupačky v novém plastu

hodnocení

0x

šachtu pro potrubí u domu*** o jaké potrubí se jedná? Může být kdekoliv, na vhodném méstě.

Vyfoťte co jse objevil.

hodnocení

0x

To je dešťová kanalizace a lapač odpadu - geiger. Pak je v domě ještě splašková kanalizace - bývá vedena zvlášť, ale nemusí, může být společná s dešťovou - potom je to smíšená kanalizace.

Čistící šachta je, ja už bylo psáno, na svislém kanalizačním potrubí někde nad podlahou prvního podlaží (u vícepodlažních budov na každém podlaží).

A ještě revizní šachta - ta bývá před domem a zpravidla se sde setkává portubí dešťové kanalizace od vnější fasády domu a sběrné potrubí domovní smíšené kanalizace.

... odpadní potrubí- kanalizace

https://venkovskydum.cz/montaz-kanalizace-svepomoci/

Kde se nachází revizní šachta? #2

Ještě jeden obrázek:

Instalace vody a kanalizace

https://publi.cz/books/176/01.html

10.05.25 16:15
Kde se nachází revizní šachta? #3

Prosím odstranit duplicitní obrázek ...*ee*

Už je to OK?

Tazatele to nezajímá...

reviznisachtare
Dekuji za vsechny odpovedi, uz jsem ji našel ☺

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]