Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Použití vodního skla

Od: kekos odpovědí: 6 změna:

Přeji dobrý den a mám jeden dotaz .Budu měnit na garáži střechu a chci použít vlnitý eternit (cembrit).Původně tam byl azbestocementový vlnitý eternit. Známí ale říkají že ten nový (cembrit) je prosákavý a tak bych ho chtěl natřít vodním sklem.Bylo by to vhodné a stačilo by to?A nebo co s tím?
Díky za odpověď Šichan

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

0x

je to drobet jinak jeden je cesky tanje jen strikany a pak je nemecky a ten je louhovany a vydrzi dyl ajinak se to da jeste umejt a naimpregnovat nebo nastrikat barvou co pouzivame na sterchy

standam*
hodnocení

0x

ty doby jsou davno pryc.

mrkni sem www.cembrit.cz/st/... a nebo jim rovnou zavolej.

ladislavtikal*

to by me zajimalo jaky doby jsou pryc kdyz se strikaji i dneska mi reknete a je toho docela dost furt

standam*

to, ze dnes neni potreba na tento typ krytiny aplikovat tekute sklo apod.

ladislavtikal*

jo tak ,mylsel sem myti strech

standam*

aha tak uz vim proc jsi tak zareagoval:) mezi nasema prispevkama je 1min a tvuj prvni jsem ani necetl :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]