Nejste přihlášen/a.
Dá se SIPO elektronicky kontrolovat aby na email chodily takové ty přehledy jako je běžné u jiných plateb? Nejlepší by bylo kdyby to bylo jako u el. bankovnictví, kde si člověk může službu nastavit nebo aspon zkontrolovat co se zkontrolovat dá (jestli například byla zaplacena záloha apod.).
Nejde elektronicky přistupovat. Někdy mezi roky 2000 až 2005 byl nějaký pokus. Dokonce už měli zkušební zpřístupnění. Ale asi zjistili, že celkové zajištění je velmi nákladné vůči levnosti služby. Zde se poptat nebo na poště ceskaposta.cz/...
Často kladené otázky - odstavec > Jak na pravidelný přehled o zaplacených platbách?
Dá se SIPO elektronicky kontrolovat aby na email chodily takové ty přehledy jako je běžné u jiných plateb***Ne, to nelze. Musíte si uvědomit, co je SIPO a jak se (vy)používá.
Asi si neuvědomuju co je SIPO a jak se používá. Jak se to běžně dělá když jste vlastníkem několika bytů, plyn a elektřina vše psané na vás, ale chcete aby podnájemník platil SIPO za ten váš byt kde bydlí a užívá energie , když to nejde dát vše dohromady všechny byty na jednu osobu přes SIPO. Vysvětlete mi to prosím.
Tak SIPO vám chodí emailem nebo papírově.
No a přehled co, nebo jestli máte zaplaceno, (strženo) snad vidíte v bankovním účtu, teda jestli se nepletu.
Já potřebuju potvrzení např. emailem, že SIPO bylo zaplaceno, ne že jsem ho zaplatil, ale že bylo zaplaceno.
Vy nevěříte České poště (SIPU) že vše poslala kam má?
Jinak, já SIPO dávno drušil a platím vše přes účet, Inkaso, Trvalá platba, atd..,
No ještě jsem nezkomal jestli ČT, ČR, ČEZ, posílají email (potvrzení o zaplacení).
Třeba co mám internet, nebo mobil, tak každý měsíc chodí potvrzení o zaplacené částce.
Podívejte se do učtu u společností co máte platby, jestli tu možnost, informační email mají.
Nápodobně.
"To se neumíte vyjadřovat přesně a jasně!?
To se neumíte vyžvejknout že jde o podnájemníka.
A na koho jsou prosím vedené poplatky u těch společností. Dejme to mu Plyn, elektřína. Nebo jak?
Ježíšmarja tu jsou lidé s tak dlouhým vedením, to je hrozné.
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Ano, dá se nastavit, že z pošty do mailu chodí Potvrzení o uhrazených platbách SIPO. Je to zpoplatněná služba, tuším 5 Kč za potvrzení. Primárně to chodí na mail plátce, ale v dnešní elektronické době určitě nebude problém to nějak přesměrovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.