Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím vypudit kuny

Od: fred odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, vlastním RD, kde jsou v okolí domy se zahradami a různá zákoutí. Já zahradu nemám a naučily

se mě chodit naterasu s přístupem z ulice kuny. Mám zde pouze 3 větší betonové truhlíky s tůjkami a květinami.

Již vícekrát se mi v kvítkách "vyváleli", rozházejí hlínu a udělají "paseku.V noci jsou vidět z mého okna na druhou stranu

domu, kde v noci řádí v sousedních zahhradách, ale to je vše.Někde v okolních zahradách jsou zde zabydleny.

Já je potřebuji odnaučit je chodit na moji terasu /5x5 m/.

Prosím o radu, plašič mě moc nedoporučují, víc mě to táhne k nějakému prostředku, který by jim na čich vadil.

Děkuji Fred

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Posypal bych to kolem mletym pepřem nebo chili to se jim líbyt nebude

hodnocení

1x

Mně rozrýval trávník na zahradě jezevec. Tak jsem si vypůjčil past - velký sklopec a dal do něho jako návnadu buřta. Nejprve jsem chytil 2 kočky a potom kunu. Ta strašně vyváděla, až z ní šel strach a nevěděl jsem, jak bezpečně past otevřít. Nakonec se mi to podařilo a kuna utekla.

hodnocení

0x
Napr. pachove-ohradniky.eu/... a pachove-ohradniky.eu/...
Obcas je dobre ty spreje prostridat, aby si nezvykly.
hujerbratr

Zkusil bych - pokud chodí na stejná místa reflektory s pir čidly. Jak přijdou a posvítí si zdrhnou! Nic jiného mi moc nefungovalo. (plašiče ultrazvuk,vlasy apod..)

bramburka
hodnocení

0x

Dejte do truhliku cesnek, levanduli nebo neco hodne aromatickeho.

Zvysky masa peceneho s cesnakom im velmi chutia, to fungovat nebude.

hodnocení

0x

Co tak elektricky ohradnik?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]