Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na sítě na plast. balkon

Od: martinna® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, ráda bych si udělala na plastové balkonové dveře otevírací síť proti hmyzu. Zajímá mě pokud ji někdo máte jak ji máte připevněnou. To jste vrtali do plast. rámu? Vsadili jste tam pant? Nebo na klavírový pant?

Poradíte jak na to?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, panty jsou přišroubované do rámu dveří, stejně tak plech magnetické sklapky.

hodnocení

2x

Montoval jsem nedávno tyto, mají samozavírací panty (síťka s rámem se sama zavírá); dirky do rámu být v tomto případě musí...rozměry si upravíte řezáním profilu rámu, nůžkami síťku. Jen zkušenost, síť jen na magnety nestojí za moc...původní řešení...

doplněno 01.05.25 20:40:

Zde objednávám, zhotoví během pár dnů; jsem s výrobky a provedením spokojen...

hodnocení

Děkuji moc...váš koment rozhodl...

mate59
hodnocení

0x

Lidl shop prodává sítě do oken a na balkon,někdy bývají i v kamenném obchodě,dají se uzpůsobit.Určitě je má i hobby market.

hodnocení

Jistě...jsou k dostání všude,mě jen zajímá způsob připevnění do plastových rámů.

spu
hodnocení

0x
Magnetická síť je to, co hledáte

hodnocení

Děkuji všem, už jsem se rozhodla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]