Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka neždíme

Od: petra odpovědí: 5 změna:
Dobrý den mám pračku Indesit necelé tři roky, asi jsem ji přetížila dala jsem tam dvě deky zapla pračku při ždímání šílený rachot pračku jsem vypla vyndala deky, dala jiné prádlo ale pračka od té doby pere, napouští vodu vypouští vodu ale neždíme v době kdy má ždímat se pračka chová stejně jako při praní prostě jede ale neždíme. Nesvítí žádná kontrolka. Filtr jsem vyčistila, zkusila i pračku spustit bez prádla jen program napouštění vody a ždímání pračka se opět v době ždímání nevypla ani nezdimala jen prostě furt jela kde může být chyba? Děkuji za případnou radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Bubon sa otaca, ked je prazdny? Ak nie, tak je problem v remenici medzi motorom a bubnom.

hodnocení

0x

Smutný příběh. Umřela. Servisman? *plac* Je možné, že když nebude moci opravit, bude mít v záloze repasovanou, za pár peněz, se zárukou.

mathew
hodnocení

0x
Reklamovat a jestli to už není v záruce tak si příště koupit něco s delší zárukou jak 2 roky...
Osobně bych to hádal na řídící jednotku, kdy oprava za vlastní peníze nemá cenu, ale třeba budete mít štěstí na nějakou jinou závadu.

hodnocení

0x
Může být utržený kříž bubnu. Při ručním otáčení buben chodí dokola, nesmajda? Nejde s ním oproti vaně pohnout do stran?
Jinak pokud by slo o starou pračku s asynchronním motorem, může to dělat vadný kondenzátor pro odstřeďovaci otáčky, stojí do stovky.

hodnocení

0x

Mohl by to být nějak špatně uchycený řemen. Nebo se nám u této značky stalo, že tam bylo něco ohnuté, kvůli čemu ten řemen nešel pořádně nasadit. Bylo potřeba nechat opravit v servisu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]