Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde mi nařežou DTD desku?

Od: hrabalka odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, koupili jsme skříň, jak jinak než šatní, protože policové skříně už jsou dneska luxus. Nemáme příliš na výběr, musíme volit levnější věci, jsem na RD, živíme dvě děti, dvě auta, máme rodinný dům a s tím spojené náklady kolem, takže prosím bez komentářů, že jsme se měli lépe zajistit, to není předmětem dotazu. Skříň je z lamina. Potřebuji do ní police. Dívám se na materiály a peněžně vychází celkem v pohodě dtd deska. Počítám potřebné množství a potřebuji nabízený rozměr 2800x2070 mm. Ale hodilo by se mi, samozřejmě kvůli ceně dopravě a dopravě jako takové, nikdo nechce převážet tak velkou desku, aby mi ji byl obchod schopný i nařezat. Samozřejmě když vlezu do hobby marketu, jsme nadost vysoké ceně za: buď už nařezané, nebo řezání samotné. Že si obchod naúčtuje řez, je mi jasné, ale nevíte, kde mají tuto možnost? Koukám různě a když už najdu, nemají možnost řezu. Místní truhlář (podřipsko) už nikdy. Arogantní chlap, co nechápe, že nemám 40 tisíc na 150cm skříň mi stačil u kuchyně, nechutné chování. Ptala jsem se u jiného, nemají do Vánoc čas. Celá deska vyjde okolo 700. Laminátová na 3500, proto jsem zvolila jen DTD, to mi zatím stačí. Děkuji za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mě řezal na míru třeba hornbach v plzni
Nebo desky na přívěsný vozík kery sem renovoval mi řezali v K+C Dřevoobchod v Tachově
Kouk bych dle bydlistě na net a obvolal to

hodnocení

0x

Jak píše dabel, zajeďte si někam do většího hobby marketu. Mají tam ty nástěnné pily a ZA POPLATEK Vám to mohou nařezat, takže hlavně mějte přesné rozměry. Tuto pilu jsem dávněji obsluhoval v pražském BauMaxxu a byla to řehole, ne že ne *smich*

0rion
hodnocení

0x

Budete muset projít důkladně internet, nákup s nařezáním desky co vím je častá služba. Pak to za cca 300Kč pošlou kurýrem. Připravte se na to, že čerstvá dřevotříska smrdí a chvíli to trvá, než vysmrádne. Kouknul bych na ceny překližky, ta by byla na regály vhodnější.

hodnocení

0x
To je jedinej truhlář v okolí? Ono to u truhláře bude asi nejlepší. Když to jsou police do skříně klidně může být každá jiná. A v každý truhlárně kde dělají s laminem je nespočet různých zbytků ze kterých by to šlo udělat. Rozhodně lepší lamino nežli holá dřevotříska.

hodnocení

0x

ale nevíte, kde mají tuto možnost****sdělte Vaše město.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]