Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna kuchyňské baterie

Od: raziel221 odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny členy poradny, raději se zeptám, když dávám do baterie (jednotlivé přívody pro studenou a teplou vodu) těsnění se sítkem, sítko přijde vypouklou stranou směrem ven od zdi, aspoň to mi dá logiku že zachycuje nečistoty které jdou z potrubí. Je tomu tak?

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sss
hodnocení

2x

Dej ho tak, aby se sítko nedeformovalo.

hodnocení

2x
Dal bych ho smerem ke zdi, vypouklym do etazky, ale funkci splni tak i tak.

raziel221
hodnocení

Díky všem povedlo se, tedy skoro nastal další problém... je to tady v bytě tak chytře udělané že uzávěry jsou na záchodě, opletené trubky jsou tam. Když utahuju šroubení pro teplou a studenou tak se mi protáčí spolu s celou trubkou, nejdou utáhnout čiže baterie kape. Napadá mě zavolat známého který by je klíčem na druhé straně chytl a já v kuchyni dotáhnul...

Presne tak. Jeden utahuje baterii a druhy sikovkama drzi pruchodku jadrem.
raziel221
hodnocení

Rozumím díky. Budu muset splašit druhý klíč a klíčem a klíčem, sikovkami se k průchodkám nedostanu vadí jim tam potrubí snad ze všech stran...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]