Nejste přihlášen/a.
Prvně bych asi zvážil zda nevyměnit partnera...pokud není schopný takovou banalitu vyřešit...Snad dokáže křídlo vyndat z futer a podívat se jestli je dole seřezané a nebo dokáže použít metr a změřit jestli celková délka křídla odpovídá standardnímu rozměru či bylo seřezané v místě falcu...pokud ne, zbývá zjistit jestli futro není např. pokroucené...pokud ani v jednom není problém tak tam bude pasovat jakékoliv křídlo odpovídajících rozměrů...a OBI je zrovna překupník Solodooru a ten dělá normální dveře, které vám dodá kterejkoliv jinej dveřař...
nikdo ublížený není...ale ten metr do ruky snad umí vzít každej i ten úplně levej...zbytek textu nechápu a je úplně mimo mísu
Já jsem se chystala v OBI koupit dveře, když jsem potkala souseda, který krásné dveře nesl zpět do prodejny. Ty trny, část pantů na futrech je tenčí, než ten protikus na dveřích. Na koleně se to vyřešit nedá. Tak jsem zaplakala a zadala práci natěrači.
Nápad dobrý. Jen ne každý umí a může v domě z padesátých let, sehnat a předělat panty. Vůbec si to nedovedu představit. Kdyby jo, tak bych draze neplatila natěrače. Můj tata, s bezva vybavením dílny, by si asi poradil, ale ani soused, ani já určitě ne.
výměna dveří vč. výměny futer nekoresponduje z 99% se standardním ženským uvažováním..."hrozně rychle udělat, levně a hlavně bez bordelu!"
vzhledem k tomu, jak tazatelka popisuje obstrukce jejího partnera, který generuje problém, který ještě nenastal a dělá z banálního úkolu problém světové úrovně, si dokážu celkem živě představit co je to za "chlapa" Mám jednoho takového kamaráda. V životě nepřivrtal hmoždinku do stěny, protože přece stěny jsou pískový, ale mě bude furt poučovat, že vylít základovou desku, oplácat stěny sendvičovýma panelama a doprostřed postavit hasičák, což jsou ty moje průmyslové haly, zvládne každej...asi tak..
@kukuna:"a možná je paní moc náročná a jemu by stačily i ty staré..trochu pošolichat jeho priorita je klíííd"
// tagneasi...to zas radil otec mojí kolegyně jejímu manželovi, který se vehementě jal práce, kterou její tatík odsouval na neurčito, i když ho o to jeho manželka (její matka) x krát prosila... "ty woe Milane, ty jak jsi mladej tak jsi blbej...já to udělám a ona si za chvíli vymyslí zas něco dalšího..."
"Jinak je mi to dost divné, většinou jsou chlapi z nových věcí u vytržení a tady má nějaké dveře u pr..." neznám jedinýho chlapa na planetě co by byl u vytržení z čehokoliv nového v domácnosti vyjma elektroniky
je třeba vše řádně přeměřit, šířku, výšku, hloubku falcu, rozteč pantů a jejich výšku od podlahy, umístění otvoru pro jazýček kliky a zámku. s těmito rozměry bych šel do hobbymarketu, vybral vbych si dveře a vše na nich znovu přeměřil. pokud to bude sedět, je možné koupit, pokud nebude, je třeba hledat dál a pokud ani pak nebude úspěch, zadat to někomu jako zakázku kdo to umí. a neno to zadat rovnou a ušetřit čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.