Nejste přihlášen/a.
Na betonovou zeď potřebuji připevnit takovou okrasnou stěnu.
Vrtat se mi to nechce, bouchat ručně kladivem hřebíjami do betonu také ne.
Vím, že existují nastřelovací pistole.
Pneumatickou jsem vyřadil protože nemám kompresor.
Takže zbývá elektrická, ale kupovat se mi ji nechce a brát ji z temu za pár stovek také ne.
Nemáte někdo zkušenost z půjčením nějakou profi z marketu?
Asi bude hodně záležet, jak těžká ta ozdobná stěna je. Jeden z mých mužů se nastřelováním kdysi živil. Dnes už to umí i zedníci. Ptám se na váhu té okrasné věci, protože mě jednou muž strašlivě naštval a já v tom vzteku, jsem nabila 16 těch hřebíků do zdí. Jakože, ať se pistolí udáví, nabiju si to sama. Všechny držely. Jen člověk nesmí ťukat. Hřebík do kleští nebo natlučený do prkýnka a velké kladivo a velkou sílu. Nejlépe hodně vzteklou. Na vašem místě bych raději volila příklepovou vrtačku a hmoždinky. Snadněji se pak odstraňují.
"Vím, že existují nastřelovací pistole."
A víte také, že na nastřelování musíte mít "průkaz vstřelovače" (s lékařským potvrzením ), absolvovat školení a pravidelné přezkušování? Teda aspoň s klasickou "pistolí" na patrony, u pneumatické a elektrické možná ne.
Přes to, že jsem v minulosti pár stovek hřebíků nastřílel, ve Vašem případě bych volil to nejjednodušší - hmoždinky (už proto, že to pak jde zase rozebrat), nastřelovat by mě to ani ve snu nenapadlo. Když použijete dobrou příklepovku (lépe "vrtací kladivo"), je to práce na pár minut.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.