Nejste přihlášen/a.
Zdravím, na NejRemeslnici.cz jsem poptal udusání plochy pod nadzemní bazén. Bazén potřebuje rovnou plochu 2.5x4.5 m, ale bude se alespoň nějak dusat plocha 4x6 m. Zatím se mi ozvali dva a oba se ptají jakou očekávám cenu. Poraďte mi kolik to tak může stát.
Děkuji
Dobrý den, tak cena bude smluvní . Ale vážněji - bude záležet na více okolnostech, jako např. dojezdová vzdálenost řemeslníků a jejich počet (jeden nebo více), potřeba strojů/mechanizace (nebo jen lopata, krumpáč a ruční válec), pouze udusání hlíny (nebo dovoz a srovnání podkladového písku/štěrku), odvoz zbytku hlíny po zhutnění apod. Já bych jim nejdříve řekl své nároky a zeptal se na to, co zde píši, resp. podle náročnosti práce by měli oni vědět, kolik berou např. na hodinu nebo dle druhu výkonu. Já takové dohady typu: "A kolik nám dáte, paninko?" nemám rád (v obchodě také u zboží vidíte cenovky a můžete se rozhodnout o nákupu), tak pozor na amatérské "vykuky". Zdravím!
Nemáte zač.
Když si v půjčovně půjčíte vibrační pěch, tak byste to možná zvládl sám. Ti pozvaní řemeslníci to určitě budou dělat taky tak, půjčí si někde pěch a přijedou.
To bych rád udělal, do půjčovny to mám tak kilák. Jenže nemám vlek (a teď ani kouli) a kolem neznám nikoho, koho bych mohl požádat A na nějakém vozíku by to asi nešlo, přece jenom to má kolem 80 kilo.
Před 25 lety tam byly záhony a pak tráva, který se moc nedařilo - takže odstranit drn nebyl problém. Teď je plocha srovnaná a udusaná kusem trámu. Když si uvědomím, že pod bazénem nesmí písek ani polystyren, tak mi to připadá málo.
Mám gumovy nafukovací průměru 3,6 m (asi 5 kubíku vody?) a ve svahu s krumpáčem železnými hráběmi navezenym piskem Pro starý polystyren a koberec...
bazen uz tam bude 8 let, stal me asi 450,- v podzimním výprodeji... ten písek tuším stal 200,-
prace? Pár hodin práce no... když ocením svůj čas 2000,- / h tak to je za 10.000 práce treba
Nejvíc stala písková filtrace bestway asi 7 m3/hodinu (s bazénem byla kartusova ta je k prdu) ta byla pres 3000,- hold šetřit se nevyplácí
no dusat 4 x 6 m? Tak to si necháš přivést pořádnou dusaci mašinu aspoň 500 kg! myslím že by ti to tam mohli polítat třeba za 5000 Kč a budeš to mít udusaný dost
)
Jsem si jednou dusal autem prostě jsem to po jezdil pořádně těžkým autem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.