Nejste přihlášen/a.
Zjistil, jsem, že mám jeden geiger plný vody, voda se v něm drží a když je sucho, hladina vody klesá. V čem může být příčina? Tipl bych si, že je někde něco ucpaného? Jak by se dalo případně vyčistit? Existuje nějaký produkt typu krtek, který čistí by to pročistil? Nejspíš je tam celkově problém s drenáží, protože jedna čás pozemku poblíž geigeru je podmáčená. Pokud se mi nepodaří to vyřešit samotnému, jaký odborník se na to specializuje? Díky
Rozeberte vnitřek lapače, určitě tam bude sítko, či koš se sítkem.
Musíte vidět dovnitř. Můžete udělat foto?
Až to rozeberete, nalijete tam kbelík vody, musí rychle odtéci.
A máš jistotu, že ten gaigr je zapojenej do kanalizace a ne jen tak do tý drenáže, aby se to dírkama v drenáži vsakovalo do země?
Před 7 lety to nejspíš dělali naši ukrajinští přátelé, a ti dokázali zkurvit kde co.
Teda pokud sis to nestavěl sám, ale to bys pak měl jistotu, že to vede tam, kam má a tím pádem by neměl být důvod aby se to ucpalo.
Pozvi si tlakové čištění kanalizací, pošlou ti tam tu trysku, já jí říkám krtek, dopředu je jeden ostrý paprsek vody, který projet i chodníkem a dozadu jsou trysky, které to tlačí dopředu, která to může protáhnout, případně motorový tlustý péro a mají i kameru, aby to prohlédli
Na stavbě jsem zažil, že si v peojektu vymysleli umístit bojler na místo, odkud se nedalo nikam připojit odpad od pojišťováku a tak nařídili, že se musí vyvrtat díra šikmo zkrz zeď ven z baráku do hlíny vedle zdi a tam tu hadičku jenom strčit, aby tam bylo vidět, že tam nějaký odpad je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.