Nejste přihlášen/a.
mam problem s vanovou baterii, ze pousti vodu najednou jak do baterie, tak do sprchy, tj. nejde prepinat mezi sprchou a baterii. Mohl bych se, prosim, zeptat, jaka cast je treba vymenit a jestli se jedna o slozitou opravu, ci je treba volat instalatera? Zakladni instalaterske prace (montaz stojankove baterie, montaz umyvadla, vymena sifonu, zapojeni mycky, pripojeni rohovych ventilu) ovladam, ale s timhle jsem doposud nejak neprisel do styku. Baterie je z casti pod omitkou.
Jedna se o takovouto baterii:
absulo.cz/...
Dekuji
0x
0x
Některé baterie mají ten sprchový přepínač vyměnitelný. Teda ony asi všechny, ale do některých se dá normálně sehnat. Já třeba ho u vanové baterie měnil už dvakrát (poprvé jsem si ho nechal poslat z opačného konce republiky, podruhé jsem ho objevil v hornbachu). Na naší obyčejné baterii je to jednoduchá práce srovnatelná s výměnou kartuše (což jsem už taky dělal nesčetněkrát).
0x
Na webu Grohe si najděte svou baterii a po rozkliknutí odkazu na náhradní díly ji tam budete mít celou rozkreslenou včetně jednotlivých dílů a jejich čísel. Ale musíte si ve filtru na levé straně zatrhnout, že je podomítková a současná výroba. grohe.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.