Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie pousti najednou vodu

Od: bateriebaterie odpovědí: 4 změna:
Dobry den,
mam problem s vanovou baterii, ze pousti vodu najednou jak do baterie, tak do sprchy, tj. nejde prepinat mezi sprchou a baterii. Mohl bych se, prosim, zeptat, jaka cast je treba vymenit a jestli se jedna o slozitou opravu, ci je treba volat instalatera? Zakladni instalaterske prace (montaz stojankove baterie, montaz umyvadla, vymena sifonu, zapojeni mycky, pripojeni rohovych ventilu) ovladam, ale s timhle jsem doposud nejak neprisel do styku. Baterie je z casti pod omitkou.
Jedna se o takovouto baterii:
absulo.cz/...
Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vymena prepinace vana x sprcha, pripadne vycisteni, zalezi na vyrobci baterie. To je podomitkova baterie?
kdekouput
hodnocení

Ano, je to podomitkova baterie.

ml1
hodnocení

0x

Některé baterie mají ten sprchový přepínač vyměnitelný. Teda ony asi všechny, ale do některých se dá normálně sehnat. Já třeba ho u vanové baterie měnil už dvakrát (poprvé jsem si ho nechal poslat z opačného konce republiky, podruhé jsem ho objevil v hornbachu). Na naší obyčejné baterii je to jednoduchá práce srovnatelná s výměnou kartuše (což jsem už taky dělal nesčetněkrát).

hodnocení

0x

Na webu Grohe si najděte svou baterii a po rozkliknutí odkazu na náhradní díly ji tam budete mít celou rozkreslenou včetně jednotlivých dílů a jejich čísel. Ale musíte si ve filtru na levé straně zatrhnout, že je podomítková a současná výroba. grohe.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]