Nejste přihlášen/a.
Pěkný den kolegové!
Přišel jsem si dnes pro "know-how", a to jakým způsobem řešíte tmelení SDK desek, když z nějakého důvodu, v mém případě se jedná už o poslední, finální dořezy s úmyslem šetřit a využít maximálně zbývající materiál a odřezy, napojujete a následné tmelíte spoj, kdy se sejde zploštělá hrana (PRO) SDK desky a seříznutá? mám nachystané nějaké možnosti, ale spíš mě zajímá jestli má někdo lepší trik, než to jakým způsobem se to chystám udělat já.
Díky
Co člověk, to názor a zkušenost. Já bych dal normálně skelnou, nebo samolepící mřížkovou pásku a sádru roztáhl do široka. Pokud jsem pochopil správně.
Právě prohlížím v jednom ubytování, jak si poradil se sádrošem. Vše otapetoval a dal hranaté lišty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.