Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tmelení zploštělé hrany PRO a seříznuté

Od: krtek6 odpovědí: 6 změna:

Pěkný den kolegové!

Přišel jsem si dnes pro "know-how", a to jakým způsobem řešíte tmelení SDK desek, když z nějakého důvodu, v mém případě se jedná už o poslední, finální dořezy s úmyslem šetřit a využít maximálně zbývající materiál a odřezy, napojujete a následné tmelíte spoj, kdy se sejde zploštělá hrana (PRO) SDK desky a seříznutá? :) mám nachystané nějaké možnosti, ale spíš mě zajímá jestli má někdo lepší trik, než to jakým způsobem se to chystám udělat já. *cteni*

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

2x

zploštělou část vyplnit tmelem na stejnou výšku. v druhé fázi zatmelit skelnou bandáž. a napotřetí doztracena. tak bych to udělal.

krtek6
Tohle je zatím můj plán...ale čekám jestli někdo nemá lepší ;) s tim, že jsem chtěl dát bandáž i do té ploché části

kolemjdouci
hodnocení

2x

Sklenou mřížku nalepím ke kraji sřízlé hoblíkem a zasádruji. Po zavadnutí nanesu lehce vrstvu sádry do ní dám přes spoj sklenou pásku. Do třetice přetáhnu sádru finálně naširoko.

hodnocení

0x

Co člověk, to názor a zkušenost. Já bych dal normálně skelnou, nebo samolepící mřížkovou pásku a sádru roztáhl do široka. Pokud jsem pochopil správně.

doplněno 14.04.25 14:38:

Právě prohlížím v jednom ubytování, jak si poradil se sádrošem. Vše otapetoval a dal hranaté lišty.

krtek6
hodnocení

já jsem právě přišel tahat ty rozumy:-D;)

krtek6
hodnocení

jooo když nevíte co by...dejte tam lištu.. :) já si potrpím na kvalitu takže takové věci neodrbávám :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]