Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozvaděč v SDK

Od: janp odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

jak se řeší montáž rozvodnice do stěny ze sdk, pokud není přístup z druhé strany?

Roztahají se kabely, prostor zaklopí a pak se vyřízne díra na rozvodnici a nebo se dává "kus" sdk na místo, kde bude rozvodnice, ta se osadí, roztahají kabely a zaklopí zbytek?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nepochopil jsem, kde je problém. Z jedné strany jsem zaklopil deskou, mezi CW profily umístil rozvodnici pro sádrokarton, natahal vše potřebné, pak zaklopil a revize...

janp
hodnocení

V tomto případě není problém, ale u mne se sdk dává před zeď, takže z druhé strany nelze.

Aha, teda predstena. Kable natahate s rezervou k miestu pre rozvodnicu, v sadrokartone si urobite dieru, kadial ich pretiahnete von, zaklopite. Potom opatrne dorezete presny otvor a osadite rozvodnicu.
janp
hodnocení

Ano, předstěna, to jsem neuvedl přesně úplně.

Tak ještě jednou:

Z jedné strany jsem zaklopil deskou, mezi CW profily umístil rozvodnici pro sádrokarton, natahal vše potřebné, pak zaklopil a revize...

hodnocení

0x
Tiez nechapem, kde je problem, da sa to urobit viacerymi sposobmi, zalezi na tom, kolko je kablov, ako su vedene a upevnene dalej, kadial su vedene.

janp
hodnocení

Trochu to upřesním - rekonstrukce půdy, 3 vyzděné štíty. Kvůli nerovnosti zdí se místnost objede kolem dokola sdk + šikmý strop.

Většina instalace půjde v mezeře mezi zdí a sdk konstrukcí, světla apod. nahoru po trámech.

Cca 12 okruhů,přívod, ...

Stále neviím, kde je problém?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]