Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s nádobím Fabini?

Od: mahtiel® odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

dosluhuje mi nádobí BerlingerHaus a potřebuji zvláště novou pánev wok. Zaujaly mne pánve řady Meda 3.0 od Fabini. Máte zkušenosti s touto řadou či s nádobím Fabini všeobecně? BerlingerHaus má na panvích ne zrovna zrovna kvalitní keramické nástřiky, doufám, že Fabini je na tom lépe.

Díky za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nasr
hodnocení

2x
Fabliiini je jen prekupnik, vyrábí i to vymyslela jedna malá fabrika v Itálii.
Líp uděláš když vezmeš přimo od italu.
Aneb mladej synacek prachatyho fotra si hraje na výrobce...
tornadoluu

Klidně zkusím italy. Máte kontakt?

a

Nemá a závidí.

Kdyby nebyl dnešní, tak by věděl, že není umění něco vymyslet čí vyrobit, umění je to prodat. A proto Manažeři a marketéři ze všech nejvíc.

asd1
Nezávidím. Kde vyrábí nadobi nezverejnil, je jen fotka dilny + tři fachmani který tam dělají. Nože mu vyrábí ve Francii tam je znamo město. Opět "vyrobte mi nůž,já ho prodám jako svuj"
Na dotaz kolik hrnců opravdu vyrobil on, přestal komunikovat a dotaz smaznul. Takze zadnej, ani psi misku vyklepanou z plechu.
Když si objednám hrnce s mým nápisem tak budu úplně stejný výrobce jako on, obyčejný prekupnik. Ty hrnce max.nakreslil hrubou představu, ale celý navrh technologií,materiál i výrobu udělala ta italská fabrika. On to jen kupuje a prodává přes eshop, nic víc. A jejich práci vydává za svoji.
Podobný na mě vyskakuje z reklam, sluneční brýle z temu do stovky,vlastní logo a tady to prodavaj za petikilo..

asd1

všechny tyhle hnoje a nevědomosti vychází z lenosti/neschopnosti zjistit si věci tak jak jsou a lenost přemýšlet.

Mně se nádobí Fabini líbí, popravdě.

Ale ty lži o kterých mluvím dole, kde jsem připojil i videa, mě neskutečně ser... Není to fér

hodnocení

1x

Nejvíc mě (A ZDALEKA NEJEN MĚ) štvaly ty kecy zakaladatele Fabini, že nemůže vyrábět v ČR, protože tu nejsou technologie na výrobu sendvičového dna pánví a hrnců. Nehorázná lež. Třeba taková firma Kolimax vyrábí nerezové nádobí-pánve, hrnce se sendvičovými dny. Mají na to velké stroje-kde dno vrstvy dna do sebe lisují a zároveň indukčně spolu svaří.

Mají na to i video z jejich výroby

Výroba dna našeho nádobí

Tlakový hrnec - broušení

hodnocení

0x

Tuším tuto značku nádobí propaguje a vaří na ní těhotný kuchař (pokud neznáte pak jej naleznete třeba na youtube.ps pár věcí jsem dle jeho videorp vařil a pekl, nemá to chybu!)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]