Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
dosluhuje mi nádobí BerlingerHaus a potřebuji zvláště novou pánev wok. Zaujaly mne pánve řady Meda 3.0 od Fabini. Máte zkušenosti s touto řadou či s nádobím Fabini všeobecně? BerlingerHaus má na panvích ne zrovna zrovna kvalitní keramické nástřiky, doufám, že Fabini je na tom lépe.
Díky za odpovědi.
Nemá a závidí.
Kdyby nebyl dnešní, tak by věděl, že není umění něco vymyslet čí vyrobit, umění je to prodat. A proto Manažeři a marketéři ze všech nejvíc.
Nejvíc mě (A ZDALEKA NEJEN MĚ) štvaly ty kecy zakaladatele Fabini, že nemůže vyrábět v ČR, protože tu nejsou technologie na výrobu sendvičového dna pánví a hrnců. Nehorázná lež. Třeba taková firma Kolimax vyrábí nerezové nádobí-pánve, hrnce se sendvičovými dny. Mají na to velké stroje-kde dno vrstvy dna do sebe lisují a zároveň indukčně spolu svaří.
Mají na to i video z jejich výroby
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.